Λ. Κωνσταντάρας: «Η πρώτη Πρωτομαγιά που δεν κουβεντιάσαμε για τον Άιρτον Σένα, τα ίδια λέγαμε πάντα αλλά ήταν μια τέλεια ρουτίνα» (photo)
Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έκανε ανάρτηση στα social media, ανήμερα της Πρωτομαγιάς, για τον αείμνηστο πατέρα του.
Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας είχε φύγει από τη ζωή τον Αύγουστο του 2025, σε ηλικία 79 ετών, με την είδηση του θανάτου του να σκορπίζει θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο και όχι μόνο.
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία, σε story του στο Instagram, ενώ έγραψε για τον πατέρα του:
«Με έκανες και αγάπησα τη Formula 1 από μωρό. Και σήμερα ήταν η πρώτη Πρωτομαγιά μετά από 30+ χρόνια, που δεν κουβεντιάσαμε για τον τραγικό χαμό του Άιρτον Σένα, όπως κάθε φορά στο πρώτο μας τηλεφώνημα της ημέρας. Τα ίδια λέγαμε πάντα, αλλά ήταν μια τέλεια ρουτίνα...».
Να σημειωθεί ότι ο θρυλικός Άιρτον Σένα άφησε την τελευταία του πνοή την 1η Μαΐου 1994, σε ηλικία μόλις 34 ετών.

