Πάτρα: Συνελήφθησαν δυο αvήλικα κoρίτσια για ξυλoδαρμό 13χρονης - Τρίτη αvήλικη κατηγορούμενη κατέγραφε το περιστατικό σε κινητό
Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής (15/5) δύο αvήλικα κoρίτσια - 14 και 13 ετών - για σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων.
Οι δυο αvήλικες χτύπησαν στο πρόσωπο μια 13χρονη, ενώ τρίτη αvήλικη κατηγορούμενη κατέγραφε την αξιόποινη πράξη σε κινητό τηλέφωνο.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:
«Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πατρών, δυο αvήλικες, ηλικίας 14 και 13 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων.
Παράλληλα, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος μιας 13χρονης για παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, η οποία αναζητείται.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, οι τρεις αvήλικες κατηγορούμενες, προσέγγισαν μια 13χρονη συμμαθήτρια τους, ενώ η τελευταία επέστρεφε στην οικία της και οι δυο αvήλικες συλληφθείσες χτύπησαν στο πρόσωπο την 13χρονη, προκαλώντας της ελαφρές σωματικές βλάβες, ενώ η τρίτη κατηγορούμενη κατέγραφε την αξιόποινη πράξη σε κινητό τηλέφωνο.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των αvήλικων κατηγορούμενων, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας, ενώ παραγγέλθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της αvήλικης παθούσας».
