Breaking News

Τατιάνα Στεφανίδου: «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η πολιτική, δυστυχώς τα fake news είναι πιο ισχυρά από την αλήθεια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Τατιάνα Στεφανίδου διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που τη θέλουν να ασχολείται με την πολιτική. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μου λείπει η τηλεόραση και απορώ κι εγώ που δεν μου λείπει, γιατί θεωρούσα ότι θα μου έλειπε πολύ. Δεν μου λείπει... Αυτά με τα οποία ασχολούμαι τώρα ίσως να μην σας ενδιαφέρουν τόσο, αλλά εμένα με γεμίζουν πάρα πολύ. Έχω ανακαλύψει έναν κόσμο καινούριο για μένα, ασχολούμαι με τη μετάβαση του γκρουπ των sites της Alter Ego Media - που διοικούμε με τον σύζυγό μου - στην ΑΙ εποχή.

Θα πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι ο κόσμος δεν είναι πια ο ίδιος, αυτό που συμβαίνει στο ίντερνετ είναι πολύ μεγαλύτερο από τη βιομηχανική επανάσταση. Οι αλλαγές στη δημοσιογραφική καθημερινότητα είναι κοσμοϊστορικές.

Όπως σας είπα, η καθημερινότητα και το επαγγελματικό μου παρόν και μέλλον δεν σας ενδιαφέρει στις συγκεκριμένες εκπομπές. Θα επιστρέψω στην τηλεόραση αλλά όχι με τον τρόπο που ενδεχομένως θα θέλατε.

Θέλω να μου κάνετε τη μεγάλη χάρη, σας παρακαλώ πάρα πολύ, με το χέρι στην καρδιά να μου υποσχεθείτε ότι θα το διαψεύσετε (σ.σ. τις φήμες περί ενασχόλησής της με την πολιτική). Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η πολιτική, είναι ένας χώρος πολύ τοξικός και μετά από 30 χρόνια στην τηλεόραση δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με έναν χώρο πιο τοξικό από την τηλεόραση. Είναι όλο μια φούσκα και δυστυχώς ο κόσμος έχει πειστεί πια ότι θα κατέβω στην πολιτική, γιατί τα fake news είναι πιο ισχυρά από την αλήθεια».