Breaking News

Θ. Τσαλταμπάσης: «Έχασα τον πατέρα μου πρόσφατα και δεν είχα όρεξη να καλέσω κόσμο στην πρεμιέρα, οι δικοί μου πενθούν» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, στα πλαίσια της επίσημης πρεμιέρας της παράστασης «Ανα - τίναξε την ανθισμένη αμυγδαλιά» στο Θέατρο Άλσος.


«Εγώ επειδή "έχασα" τον πατέρα μου πρόσφατα, δεν είχα πολύ κέφι να καλέσω κόσμο (στην πρεμιέρα). Θα έρθουν στις επόμενες παραστάσεις, γιατί ακόμα είναι πολύ πρόσφατο το γεγονός και οι πολύ δικοί μου πενθούν μαζί μου», εξομολογήθηκε.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη έγιναν γονείς για δεύτερη φορά τον Φεβρουάριο του 2026.

«Βιώνω την πατρότητα με πάρα πολλή χαρά αλλά και πολλή αϋπνία. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και παράλληλα πολύ κουρασμένος. Είναι πολύ δύσκολο έργο το δεύτερο παιδί. Κλαίει το ένα, πεινάει το άλλο... Υπάρχουν δυσκολίες, αλλά έχουμε την εμπειρία του πρώτου, οπότε τα καταφέρνουμε», είπε ο γνωστός ηθοποιός.