Breaking News

Γιώργος Περρής: «Είναι πολύ συγκινητικό το ό,τι η δεύτερή μου πατρίδα μου δίνει αυτή την αναγνώριση» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιώργος Περρής ήταν καλεσμένος την Τετάρτη (10/6) στην εκπομπή Buongiorno, με αφορμή την επικειμένη βράβευσή του από τη Γαλλική Δημοκρατία με τον τίτλο του Ιππότη του Τάγματος των Τεχνών και των Γραμμάτων. Ο γνωστός καλλιτέχνης είπε, μεταξύ άλλων, στη Φαίη Σκορδά:

«Είναι μεγάλη τιμή, γιατί είναι από τη Γαλλική Δημοκρατία. Επειδή είμαι κι εγώ μισός Γάλλος - η μητέρα μου είναι Γαλλίδα -, είναι πολύ συγκινητικό το ό,τι η δεύτερή μου πατρίδα μου δίνει αυτή την αναγνώριση. Αύριο (11/6) θα συμβεί αυτό, το περιμένω πώς και πώς.

Είναι πολύ συγκινητικό το να ξέρεις ότι η άλλη σου χώρα επιβραβεύει μία πορεία, που φέτος κλείνω 20 χρόνια δισκογραφίας. Οπότε σε αυτά τα 20 χρόνια έχω δει πράγματα, έχω γυρίσει πολύ τον κόσμο. Είναι πολύ όμορφο και πολύ προσωπικό. Η μητέρα μου θα είναι περήφανη, θα χαρεί το βραβείο πιο πολύ από ό,τι εγώ. Η βράβευση θα γίνει εδώ στη Γαλλική Πρεσβεία.

Υπάρχουν πράγματα που ήρθαν στη ζωή μου... Όταν ήμουν παιδί ονειρευόμουν να τραγουδήσω, ονειρευόμουν αυτό που λέμε "διεθνή καριέρα", αλλά με την έννοια του να τραγουδάω σε ξένες γλώσσες και να ταξιδέψω τον κόσμο. Μου ήρθανε πράγματα που δεν θα τα φανταζόμουν ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα... Είναι πολύ συγκινητικό, γιατί η ζωή σου φέρνει δώρα εκεί που δεν τα περιμένεις».