Breaking News

Κατερίνα Γερονικολού για Τσιμιτσέλη: «Το ευχαριστιέμαι πολύ που είμαστε μαζί με τον Γιάννη στην παράσταση» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Φαίη Σκορδά φιλοξένησε την Πέμπτη (25/6) στο Buongiorno την Κατερίνα Γερονικολού και τη Νίκη Λάμη, με αφορμή την παράσταση «Του αγοριού απέναντι», στην οποία πρωταγωνιστούν.

Το μιούζικαλ «Του αγοριού απέναντι» των Ρέππα - Παπαθανασίου ανεβαίνει στο θέατρο Άλσος. Στην καρδιά αυτής της καλοκαιρινής ιστορίας πρωταγωνιστούν οι: Αλέξης Γεωργούλης, Ναταλία Δραγούμη, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Κατερίνα Γερονικολού, Λευτέρης Ελευθερίου, Κατερίνα Ζαρίφη, Νίκη Λάμη, Μανώλης Κλωνάρης, Φαίη Φραγκαλιώτη. Μαζί τους η Σοφία Κουρτίδου, η Μαρία Φιλίππου και η Χριστίνα Τσάφου. Στο τραγούδι ο Γιώργος Λιβάνης.

Η Κατερίνα Γερονικολού είπε για τη συνεργασία της με τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Το ευχαριστιέμαι πολύ που είμαστε μαζί με τον Γιάννη στην παράσταση. Είμαστε δύο ευτυχισμένοι άνθρωποι στο αυτοκίνητο όταν γυρίζουμε στο σπίτι. Είμαστε ελαφρώς αγχωμένοι την ώρα που πηγαίνουμε, να πάνε όλα καλά. Όλο αυτό μοιράζεται και η χαρά πολλαπλασιάζεται». 

Η γοητευτική ηθοποιός πρόσθεσε: «Στην αρχή είχαμε πει ότι δεν θα δουλέψουμε το καλοκαίρι για να ξεκουραστούμε. Τον Απρίλιο μας πήρε τηλέφωνο ο Μιχάλης (Ρέππας), μας πρότεινε αυτούς τους δύο ρόλους και διαβάσαμε το σενάριο. Εγώ, πριν το τελειώσω, ήθελα να πω "ναι", αλλά αναρωτιόμουν τι θα πει ο Γιάννης, γιατί είχαμε πει να μην δουλέψουμε το καλοκαίρι. Με ρώτησε "το κάνουμε;" και απάντησα "ναι". Εντάξει, ήταν πολύ εύκολη η απόφαση. Η συγκεκριμένη παράσταση έχει διακοπές τον Αύγουστο. Πέρα από το πρακτικό ότι είμαστε μαζί, θα το δείτε... παίζουμε στην απόλυτη καλοκαιρινή παράσταση. Είναι φουλ κωμική και συμβαδίζουμε εντελώς με το κλίμα».