Breaking News

Λαζόπουλος: «Ο Θεός έφτιαξε τον Λιάγκα την έβδομη μέρα και του έδωσε όλα τα χαρίσματα - Θα κάνω ακόμα μία χρονιά το Τσαντίρι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Λάκης Λαζόπουλος παραχώρησε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» και τον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο. 

Ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε τα πολιτικά δρώμενα, ενώ απάντησε με καυστικό τρόπο όταν ρωτήθηκε για την κόντρα του με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Όχι, γιατί να μετανιώσω για την κόντρα μου μαζί του; Και επειδή κάνει one man show, έχουμε καταλήξει ότι ο Θεός την έβδομη μέρα έφτιαξε τον Λιάγκα και του έδωσε όλα τα χαρίσματα», είπε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής κωμικός.

Ο Λάκης Λαζόπουλος ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Η φετινή χρονιά μού αφήνει καλή γεύση, μου άρεσε ότι μπορώ να μιλάω ελεύθερα. Το μεγαλύτερο δώρο είναι να μπορεί να μιλάει κανείς ελεύθερα, το έζησα στο Mega και το πρωτοέζησα σ' αυτό το κανάλι. Το Mega δεν μου βάζει κανέναν όρο στο ποιους θα καλέσω και στο τι θα πω, δεν κοιτάζει κανείς το κείμενό μου».

Στο τέλος, ο Λάκης Λαζόπουλος αποκάλυψε: «Θα κάνω ακόμα μία χρονιά το "Τσαντίρι" και θα κάνω και μία σειρά. Θα είναι η τελευταία χρονιά του "Αλ Τσαντίρι Νιουζ", ρίχνω αυλαία».