Ο Άρης Μουγκοπέτρος επέστρεψε στη σκηνή - «Τα λόγια περιττά, τα συναισθήματα μιλούν» (video)
Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Άρης Μουγκοπέτρος επέστρεψε ξανά στη σκηνή παίζοντας κλαρίνο, περισσότερο από έναν χρόνο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.
Ήταν ξημερώματα της 21ης Απριλίου του 2025, όταν ο Άρης Μουγκοπέτρος είχε τραυματιστεί σοβαρά από κροτίδα σε παραδοσιακό γλέντι. Ο γνωστός μουσικός και δεξιοτέχνης του κλαρίνου έχασε δύο δάχτυλα στο δεξί χέρι του, τραυματίστηκε στο δεξί του μάτι και ακολούθησαν πολλαπλά χειρουργεία.
Ο Άρης Μουγκοπέτρος επέστρεψε στη σκηνή την Παρασκευή (10/7), στο πλαίσιο ενός παραδοσιακού γλεντιού στην Ηλιούπολη, όπου αποθεώθηκε από τον κόσμο.
Αργά το μεσημέρι του Σαββάτου (11/7), ο Μουγκοπέτρος δημοσίευσε στο Instagram το σχετικό βίντεο, γράφοντας στη λεζάντα: «Τα λόγια περιττά... τα συναισθήματα μιλούν... Σας ευχαριστώ».
