Ιουλία Καλλιμάνη: «Περίμενα πολύ την ημέρα του γάμου μας, όπως όλοι οι άνθρωποι που είναι ερωτευμέvoι» (video)
Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού έκανε η Ιουλία Καλλιμάνη, η οποία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον πρόσφατο γάμο της.
Η Ιουλία Καλλιμάνη και ο αγαπημένος της, Μιχάλης Τουρατζίδης, παντρεύτηκαν στις 6 Σεπτεμβρίου 2026, στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στη Νέα Ελβετία Θεσσαλονίκης.
«Ευχαριστούμε πάρα πολύ. Και στα δικά σας. Ήταν μία μέρα που την περιμέναμε πολύ, όπως όλοι οι άνθρωποι που είναι ερωτευμέvoι και αγαπημένοι», είπε η γνωστή τραγουδίστρια.
Η Ιουλία Καλλιμάνη πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Με συγκινεί λίγο παραπάνω το ό,τι έρχονται να με δουν στις συναυλίες και μικρά παιδιά, τα οποία ανεβαίνουν στη σκηνή και ξέρουν τα τραγούδια μου. Μάλλον γι' αυτό μου έχει βγει αυτό το "μαμά Ιουλία" που λένε συνεχώς. Λατρεύω τα παιδιά, είναι επίγειοι άγγελοι και σου μεταφέρουν όλη τους τη θετική ενέργεια. Είναι πολύ όμορφο αυτό που συμβαίνει και ανυπομονώ να ανέβει ένα παιδάκι πάνω στη σκηνή, γιατί είναι γεμάτα αγάπη...».
Όταν ρωτήθηκε για τη συναυλία που αφιέρωσε στον Γιώργο Μαζωνάκη μετά τον θάνατό του, η Ιουλία Καλλιμάνη απάντησε:
«Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι με αυτή την απώλεια. Ήταν αιφνίδιος ο θάνατος του Γιώργου. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη μέσα από τη μουσική του, μέσα από την τρέλα του, τα τραγούδια που άφησε και την όμορφη ψυχή του. Μιλάμε για έναν καλλιτέχνη ο οποίος ήταν πάντα στο επίκεντρο 33 χρόνια. Οπότε στενοχωριόμαστε πάρα πολύ όλοι γι' αυτό που συνέβη».
