Breaking News

Σ. Χρηστίδου για τον ξυλοδαρμό της διευθύντριας Νηπιαγωγείου: «Όλα λάθος, η βία δεν αντιμετωπίζεται με βία» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» επανήλθε την Τετάρτη (30/9) στο ανησυχητικό περιστατικό που σημειώθηκε στο 1ο Νηπιαγωγείο Άνω Λιοσίων.

Όλα ξεκίνησαν όταν κυκλοφόρησε ένα βίντεο, που έδειχνε τη διευθύντρια του Νηπιαγωγείου να κάνει μία άγρια φραστική επίθεση σε μικρά παιδάκια και να τα κατηγορεί για ζημιές στο προαύλιο.

Στη συνέχεια η διευθύντρια του Νηπιαγωγείου έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από γονείς μαθήτριας και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Σε εξέλιξη βρίσκεται η Ένορκη Διοικητική Εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη.

«Όλα λάθος», ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του Mega και πρόσθεσε: «Βλέποντας τώρα το πραγματικό και μεγαλύτερο πρόβλημα, κατά τη γνώμη μου, γιατί αυτό το μήνυμα δίνει η οικογένεια σε αυτό το 4χρονο παιδί, ότι η οικογένεια επιτέθηκε μετά στη δασκάλα, ότι τη χτύπησε και ότι την έστειλε στο νοσοκομείο ο πατέρας. Από εκεί περνάει ένα μήνυμα ακόμα πιο βαρύ στο παιδί. Η βία δεν αντιμετωπίζεται με βία, αυτό το βίντεο είναι πάρα πολύ σοκαριστικό. Είναι εξίσου σοκαριστικό με το πρώτο βίντεο».