Breaking News

Λαύριο: Εισέβαλε με βαριοπούλα και μαχαίρωσε την πρώην του και τον σύντροφό της μπροστά στα παιδιά τους (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σοκάρει το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε στην περιοχή του Λαυρίου αργά το βράδυ της Πέμπτης (1/10), λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.

Ένας 32χρονος ρουμανικής καταγωγής εισέβαλε στην κατοικία όπου βρισκόταν η 32χρονη πρώην σύντροφός του μαζί με τον 33χρονο νυν σύντροφό της, τους οποίους φέρεται να μαχαίρωσε μπροστά στα δύο αvήλικα παιδιά της (που απέκτησε με τον δράστη).

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του ΕΡΤnews, Κώστα Στάμου, το περιστατικό σημειώθηκε ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα.

Ο 32χρονος πήρε μια σκάλα, ανέβηκε σε μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, έσπασε με βαριοπούλα το τζάμι της μπαλκονόπορτας και εισέβαλε στο σπίτι. Στη συνέχεια φέρεται να επιτέθηκε με μαχαίρι στην 32χρονη πρώην σύντροφό του και στον 33χρονο σύντροφό της.

Η γυναίκα τραυματίστηκε στον πνεύμονα και στην πλάτη, ενώ ο 33χρονος στην κοιλιακή χώρα, στα πλευρά και στα γεvvητικά όργαvα. Και οι δύο νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Κατόπιν ο δράστης παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Λαυρεωτικής. Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια των Αρχών.

Όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ Κώστας Στάμου, ο φερόμενος ως δράστης διέμενε με τη γυναίκα και τα δύο παιδιά τους, ηλικίας 3 και 2 ετών, στο συγκεκριμένο σπίτι για αρκετά χρόνια. Ωστόσο τους τελευταίους μήνες η 32χρονη τον είχε διώξει από το σπίτι, καθώς τον είχε καταγγείλει τουλάχιστον πέντε φορές για περιστατικά ενδοοικογενειακής απειλής, όπως και για οπλοφορία. Η τελευταία καταγγελία ήταν στις 3 Σεπτεμβρίου.

Υπάρχουν επίσης μαρτυρίες σύμφωνα με τις οποίες ο άνδρας έβγαινε στο μπαλκόνι και απειλούσε την πρώην σύντροφό του, λέγοντάς της «θα σου λιώσω το κεφάλι».

Οι συγγενείς της καταγγέλλουν ότι τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούσε τις κινήσεις της 32χρονης και του νυν συντρόφου της.