Μαριάντα Πιερίδη από το νοσοκομείο: «Ευτυχώς δεν είναι κάτι σοβαρό, το προλάβαμε νωρίς» (photos)
Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μαριάντα Πιερίδη έκανε νέα ανάρτηση στα social media, καθησυχάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση της υγείας της.
Αρχικά, νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής (6/11), η Μαριάντα Πιερίδη είχε δημοσιεύσει στο Instagram μία φωτογραφία από το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», που την έδειχνε με ορό στο χέρι, χωρίς να αποκαλύψει λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της. «Και από τη χαρά περνάς σε κάτι που ακριβώς, δεν ξέρω ακόμα τι είναι. Το άγχος, η κούραση, κάτι άλλο; Θα δείξει.. μόνο θετικές σκέψεις και ευχηθείτε μου να είναι όλα καλά», έγραψε στη λεζάντα η γνωστή τραγουδίστρια.
Αργότερα, η Μαριάντα Πιερίδη καθησύχασε τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από story της στο Instagram. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία, στην οποία πόζαρε στο κρεβάτι του νοσοκομείου, έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα της.
«Αγαπημένοι μου, μην μου ανησυχείτε! Ευτυχώς δεν είναι κάτι σοβαρό, το προλάβαμε νωρίς και με λίγη ξεκούραση και φροντίδα θα είμαι πολύ σύντομα πάλι κοντά σας!!! Σας ευχαριστώ για κάθε μήνυμα και για όλη την αγάπη σας και τη θετική σας ενέργεια. Σας στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά! Ξεκούραση για σήμερα και η μανούλα παρέα...», έγραψε η Μαριάντα Πιερίδη.


