Breaking News

Συγκίνηση για τα δίδυμα που γεννήθηκαν πιασμένα χέρι χέρι! (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μοναδικές και τρυφερές στιγμές διαδραματίστηκαν την περασμένη Παρασκευή 9 Μαΐου όταν η Sarah Thistlethwaite από το Οχάιο, γέννησε τα δίδυμα μωράκια της με καισαρική τομή.

Όπως αναφέρει η Mirror, τα διδυμάκια ήρθαν στον κόσμο κρατώντας το ένα το χέρι του άλλου γεγονός που συγκίνησε τους πάντες στο νοσοκομείο και ιδιαίτερα τους ευτυχισμένους γονείς τους.

Το γεγονός όμως που κάνει αρκετά σπάνιο το φαινόμενο που παρατηρήθηκε είναι ότι τα δίδυμα μοιράστηκαν τον ίδιο αμνιακό σάκο μέσα στη μήτρα αλλά και τον ίδιο πλακούντα, κάτι  που συμβαίνει με συχνότητα 1 σε 10.000 εγκυμοσύνες. Γι'αυτό το λόγο η μητέρα είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο όπου και είχε παραμείνει για 2 μήνες πριν τη γέννα, για να μην υπάρξουν επιπλοκές.

Συγκινημένη και περήφανη η 32χρονη μητέρα τους, που έχει ήδη ένα 15μηνο παιδάκι τον Jason, δήλωσε: "Είναι δύσκολο να βρω τις λέξεις για να περιγράψω το πόσο ενθουσιασμένοι είμαστε που τα μωρά είναι καλά στην υγεία τους. Έχουν γίνει ήδη οι καλύτερες φίλες. Δεν το πιστεύω ακόμη ότι κρατούσαν τα χεράκια τους!!! Δεν υπήρχε κάποιος που να μη δάκρυσε με το θέαμα..."

Τα δίδυμα, η Jenna και η Jillian, θα παραμείνουν για λίγες μέρες ακόμη στο Children's Hospital του Akron γιατί χρειάζονται αναπνευστική υποστήριξη. Δείτε το video.