Breaking News

Επίθεση - χείμαρρος της Έλενας Μακρή από το «Hello» στην Ελένη Μενεγάκη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επίθεση εξαπέλυσε η εκδότρια του περιοδικού "Hello", Έλενα Μακρή στην Ελένη Μενεγάκη μετά το θέμα που προέκυψε όταν το περιοδικό είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από τα γενέθλια της κόρης της, Βαλέρια που πραγματοποιήθηκαν σε γνωστό ξενοδοχείο. 

Η συνέχεια είναι γνωστή με την παρουσιάστρια να κάνει εξώδικο διαμαρτυρία κατά του περιοδικού ζητώντας ασφαλιστικά μέτρα για την προστασία των παιδιών της και το δικαστήριο να αθωώνει το περιοδικό.

Η Έλενα Μακρή, με εκτεταμένο άρθρο της μέσα από από το blog της elenasdiary.com, απάντησε δημόσια στην παρουσιάστρια. Μεταξύ άλλων έγραψε: "Προσωπικά, δε βρίσκω καν ενδιαφέρουσα εδώ και χρόνια τη δουλειά της Ελένης Μενεγάκη. Βλέπω πόσο βαριέται (έως και τσίχλα μασάει, χωρίς αιδώ, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της) και τη μεταδίδει κιόλας αυτή τη βαρεμάρα στο κοινό της. Είναι απλά καθισμένη, μόνιμα απροετοίμαστη, ρεπορτάζ δεν κάνει, γιατί δεν ξέρει να κάνει. Αναγιγνώσκει δουλειές δημοσιογράφων από τα sites, που παράγουν πρωτογενές υλικό, καθώς και από τα περιοδικά μας, που επέλεγε πάντα και παρουσίαζε το φιλέτο, κι ας είχε πέσει δουλειά και πόνος από κάποιους για να εξασφαλίσουν την όποια συνέντευξη. Οι συνεργάτες της, ουσιαστικά, προσπαθούν να φτιάξουν το κέφι της ναζιάρας ή άκεφης (κατά περίπτωση) «σουλτάνας Χουρέμ», αλλά ποιος νοιάζεται για το ατελείωτο telemarketing μιας εκπομπής που μπορείς να δεις μόνο άρρωστος στο κρεβάτι του Υγεία;". Δείτε τι ανέφερε σχετικά για το θέμα το "Πρωινό" του Ant1.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο elenasdiary.com