Breaking News

Τριπλή δόση νάρκωσης στη 16χpονη που πέθανε μετά από επίσκεψη σε οδοντίατρο της Αλβανίας

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγους μήνες η άτυχη κοπέλα είχε χάσει ξαφνικά τη ζωή της μετά από επίσκεψη σε οδοντίατρο στους Αγίους Σαράντα.

Κατά την επιστροφή της, από τους Αγίους Σαράντα στα Ιωάννινα, η 16χpονη αισθάνθηκε αδιαθεσία και ο οδηγός του ταξί την είχε μεταφέρει  στο νοσοκομείο.

Η έκθεση του ιατροδικαστή στην Αλβανία  είχε δείξει εσωτερική αιμορραγία κάτι που ο πατέρας της αμφισβήτησε. Ο ίδιος πίστευε πως κάτι  σοβαρό είχε συμβεί στο παιδί του εκφράζοντας τους φόβους του πως το κορίτσι πέθανε κατά τη διαδικασία έκτpωσης.

Σύμφωνα με το epirus-tv-news, η ιατροδικαστική έκθεση  που έγινε στην Ελλάδα κατόπιν αιτήματος του πατέρα, έδειξε ότι στο αίμα της 16χpονης εντοπίστηκε τριπλάσια ποσότητα φαρμάκου νάρκωσης από τα επιτρεπόμενα όρια.

"Στο αίμα του παιδιού μου, 2 ώρες  πριν πεθάνει βρέθηκαν  13.6 mg / ml φαρμάκου ύπνωσης, την ώρα που το επιτρεπτό όριο είναι στα  2-5 mg / ml, ανάλογα με την ηλικία και τα κιλά  του  καθενός. Θα συνεχίσω να αναζητώ την αλήθεια για το τι έκαναν στο παιδί μου, ακόμη και αν οι αρμόδιοι στην Αλβανία προσπαθούν να καλύψουν το... έγκλημα ενός 16χpονου κοριτσιού, προσπαθώντας να καλύψουν τον γιατρό που έκανε την άμβλωση στο παιδί μου" τόνισε  μιλώντας σε αλβανικό τηλεοπτικό δίκτυο.