Breaking News

Ραγισμένες Καρδιές: Επεισόδια 1 - 2 - 3 - 4 - 5

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 19/10/15 - Επεισόδιο 1: Ο γάμος του πλούσιου επιχειρηματία Τζιχάν διατηρείται μόνο για χάρη των παιδιών του, Τζανσού και Οζάν. Ο Τζιχάν δεν τα πάει καλά με τη σύζυγό του Ντιλάρα. Την ίδια στιγμή η Γκιουλσερέν ζει στα όρια της φτώχειας και προσπαθεί να μεγαλώσει την έφηβη κόρη της, Χαζάλ. Ο σύζυγός της την εγκατέλειψε χρόνια πριν. Οι δυο οικογένειες δεν γνωρίζουν ότι από ένα παιχνίδι της μοίρας μεγαλώνει η μία το παιδί της άλλης.

Τρίτη 20/10/15 - Επεισόδιο 2: Ο Τζιχάν και η Γκιουλσερέν δεν γνωρίζονται ωστόσο η μοίρα ενώνει τους δρόμους τους λόγω ενός απίστευτου λάθους που έγινε στο νοσοκομείο χρόνια πριν, όταν γεννήθηκαν οι κόρες τους. Από ένα μοιραίο σφάλμα στο μαιευτήριο, τα μωρά άλλαξαν θέσεις και παραδόθηκαν στη λάθος οικογένεια. Η Τζανσού μεταφέρεται στο νοσοκομείο μετά από ένα ατύχημα και εκεί οι γιατροί ενημερώνουν τους γονείς της ότι δεν είναι δικό τους παιδί.

Τετάρτη 21/10/15 - Επεισόδιο 3: Ο Τζιχάν και η Ντιλάρα παθαίνουν σοκ από την αποκάλυψη με την Τζανσού και προσπαθούν να βρουν λύση χωρίς να μάθει κανείς τι έχει γίνει. Η Τζανσού όμως όταν μαθαίνει την αλήθεια, ότι ο Τζιχάν και η Ντιλάρα δεν είναι οι βιολογικοί της γονείς, παίρνει την απόφαση να αρχίσει τις έρευνες για να βρει την πραγματική της μητέρα.

Πέμπτη 22/10/15 - Επεισόδιο 4: Η Γκιουλσερέν πέρα από τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει στην προσπάθειά της να μεγαλώσει την κόρη της, Χαζάλ, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και με την κουνιάδα της με την οποία μένουν μαζί. Τελικά η μοίρα οδηγεί τον Τζιχάν στη Γκιουλσερέν και την πραγματική του κόρη, Χαζάλ. Η Ντιλάρα όμως ανησυχεί ότι η κοινωνική θέση της βιολογικής τους κόρης θα επηρεάσει την εικόνα της οικογένειας και έτσι δείχνει να συνεχίζει τη ζωή της σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Παρασκευή 23/10/15 - Επεισόδιο 5: Ο Οζάν βοηθά την αδερφή του Τζανσού η οποία καταφέρνει να ανακαλύψει τη βιολογική της μητέρα, την Γκιουλσερέν που με τη σειρά της παθαίνει σοκ με την αποκάλυψη. Η Γκιουλσερέν φοβάται ότι θα χάσει τη Χαζάλ ενώ αισθάνεται πως η εμφάνιση της Τζανσού θα αναστατώσει τη ζωή της. Από την άλλη η Ντιλάρα ζητά να μάθει από τον Τζιχάν τα πάντα για τη Γκιουλσερέν. Δεν φαίνεται όμως ότι την νοιάζει να γνωρίσει την αληθινή της κόρη όσο να μη χάσει τη Τζανσού. Η Χαζάλ όμως επιμένει να γνωρίσει του πλούσιους γονείς της, τον Τζιχάν και τη Ντιλάρα και παίρνει έτσι μια πρωτοβουλία…

Για την αρχική σελίδα "Ραγισμένες Καρδιές" πατήστε ΕΔΩ