Breaking News

Στα Δίχτυα του Πεπρωμένου: Μέρος 4 - Β' Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για μία ακόμη φορά ο Καχραμάν δείχνει την αγάπη του στην Ελίφ όταν τη σώζει από τη φυλακή ενώ τα δίνει όλα για να κερδίσει την καρδιά της...

Δείτε τη συνέχεια του 3ου Μέρους, μέσα από το περιοδικό "Τηλεθεατής":

Η διαρκής πολιορκία του Καχραμάν στην Ελίφ πανικοβάλει τη Ντεφνέ που παίρνει την απόφαση να φτάσει στο σημείο να χρησιμοποιήσει ακόμη και τον Τόπρακ προκειμένου να τους χωρίσει. Έτσι βάζει σε εφαρμογή το ύπουλο σχέδιό της με σκοπό να κερδίσει τον Καχραμάν και να στρέψει τον Τόπρακ υπέρ της και εναντίον της Ελίφ.

Από την άλλη η Ελίφ σκέφτεται συνέχεια τα λόγια του Καχραμάν που είπε στους δικαστές - για να τη γλυτώσει από τη φυλακή - ότι η γυναίκα του έχει πεθάνει. Η Ελίφ είναι μπερδεμένη και σκέφτεται πως γίνεται να τη διέγραψε έτσι από τη ζωή του ενώ παράλληλα της λέει πως την αγαπά, με αποτέλεσμα να συνεχίσει την επιθετική συμπεριφορά απέναντί του. Όταν τελειώνει μάλιστα το δικαστήριο του ξεκαθαρίζει ότι δεν θα μπορέσει να την εμποδίσει να πάρει το γιο της, τον Τοπράκ. Ο Καχραμάν από την πλευρά του της απαντά... να μην είναι τόσο σίγουρη γι'αυτό...

Ο Μακσούτ μαθαίνει τα νέα από το δικαστήριο και εξοργίζεται που ο Καχραμάν έσωσε την Ελίφ. ενώ είναι σίγουρος ότι η Ελίφ δεν σταμάτησε ποτέ να αγαπά τον Καχραμάν. Αρχίζει και φοβάται ότι ο Καχραμάν θα πάρει την Ελίφ με το μέρος του και θα καταστρέψει έτσι τα σχέδια του

Παράλληλα έξαλλη γίνεται και η Ντεφνέ όταν μαθαίνει ότι η Μεριέμ πήγε τον Τοπράκ στην Ελίφ χωρίς να τη ρωτήσει και τα βάζει με όλους και όλα ενώ κατηγορεί και την αδελφή του άντρα της ότι αποφάσισε για το παιδί χωρίς να τη ρωτήσει. Δυστυχώς όμως για τη Ντεφνέ εκείνη τη στιγμή καταφτάνει στο σπίτι ο Καχραμάν και της εξηγεί ότι αυτός ζήτησε από τη Μεριέμ να πάει τον Τόπρακ στη μητέρα του. Κατόπιν νέο χτύπημα έρχεται για τη Ντεφνέ όταν ο Καχραμάν ζητά από τη Μεριέμ να ειδοποιήσει την Ελίφ, να έρθει να δει τον γιο της στην έπαυλη.

Και μέσα στην ένταση που επικρατεί στο σπίτι, ξεσπά και καυγάς μεταξύ Κιγιμέτ και Γιακούπ ο οποίος τα βάζει με τη μητέρα του γιατί θεωρεί πως έχει πάνω από τον ίδιο τον Καχραμάν. Ο Γιακούπ εκφράζει τα παράπονα που έχει στη Σουκράν η οποία με τη σειρά της, του αποκαλύπτει πως η Κιγιμέτ δεν είναι η βιολογική του μητέρα.

Η Ελίφ είναι ευτυχισμένη από την κίνηση του Καχραμάν να την αφήσει να δει τον Τοπράκ γιατί πλέον πιστεύει ότι ο Καχραμάν είναι διατεθειμένος να μην την εμποδίσει να έχει σχέσεις με το γιο της. Μαλακώνει μάλιστα καθώς η κίνηση του δείχνει ότι ενδιαφέρεται ακόμη, όπως ενδιαφέρεται και η ίδια, παρά την προσπάθειά της να τον πείσει για το αντίθετο. Την ίδια στιγμή η Ντεφνέ ετοιμάζεται να εφαρμόσει ένα ακόμη ύπουλο σχέδιο και αρχίζει να βάζει λόγια στον Τοπράκ ώστε να μισήσει τη μητέρα του. Έτσι ο Τοπράκ επηρεάζεται καθώς πιστεύει ότι η Ντεφνέ είναι η πραγματική του μητέρα.

Η Ελίφ φτάνει στην έπαυλη όπου την υποδέχονται η αδερφή του Καχραμάν, η Μεριέμ και η Κιγιμέτ. Η Μεριέμ της φέρεται πολύ καλά αλλά η η Κιγιμέτ είναι επιθετική και ξεκαθαρίζει στην Ελίφ ότι μόνο πάνω από το πτώμα της θα πάρει τον Τοπράκ. Η Ελίφ όμως, που πλέον έχει περάσει πολλά και έχει σκληρύνει, τολμά και της απαντά με θράσος να μην είναι τόσο σίγουρη ότι δεν μπορέσει να πάρει τον Τοπράκ.

Στη συνέχεια η Ελίφ αποφασίζει να αγωνιστεί και να μην καταθέσει τόσο εύκολα τα όπλα και αρχίζει να εμφανίζεται στην εταιρία των Γιορουκχάν όπου είναι πλέον βασική μέτοχος. Ο Καχραμάν τη βλέπει και αιφνιδιάζεται ενώ από μέσα του χαίρεται που θα είναι συνέχεια μαζί. Όταν όμως λέει στη γραμματέα του να ζητήσει από την Ελίφ να συναντηθούν, η Ελίφ αρνείται με τη δικαιολογία ότι έχει δουλειά. Αργότερα όμως τον βλέπει στην αίθουσα συσκέψεων με μια γυναίκα και πλημμυρίζει από ζήλια. Όταν η επισκέπτρια του Καχραμάν φεύγει, πηγαίνει έξαλλη στο γραφείο του και του βάζει τις φωνές. Ο Καχραμάν όμως την εκπλήσσει όταν της αποκαλύπτει ότι η γυναίκα που είδε είναι μια ψυχολόγος που τον συμβούλεψε πως θα μιλήσει στον Τοπράκ, χωρίς να πληγωθεί, για το ποια είναι η πραγματική του μητέρα. Η Ελίφ τον ακούει και λυγίζει από συγκίνηση ενώ πέφτει με δάκρυα στα μάτια στην αγκαλιά του.

Ο Καχραμάν επιθυμεί πλέον ο γιος του να μεγαλώσει μαζί με την πραγματική του μητέρα και η Ντεφνέ έρχεται στη δύσκολη θέση να παραδώσει η ίδια τον Τόπρακ στην Ελίφ. Ο Καχραμάν παρακολουθεί τη συνάντησή τους από το μπαλκόνι ωστόσο η Ντεφνέ δεν δείχνει ενοχλημένη καθώς της παρουσιάστηκε μια καλή ευκαιρία να δείξει στην Ελίφ ότι δεν έχει πια καμία θέση στη ζωή τους. Η Ελίφ αγκαλιάζει συγκινημένη τον Τοπράκ και του δίνει τα δώρα που του αγόρασε. Όμως ο Τοπράκ, που είναι επηρεασμένος από τα λόγια που του έβαλε η Ντεφνέ, δεν φαίνεται ενθουσιασμένος και η Ελίφ απογοητεύεται. Σύντομα ο μικρός ζητά από τη Ντεφνέ να φύγουν και η καρδιά της Ελίφ ραγίζει. Όταν η Ελίφ φεύγει από την έπαυλη, κοιτάζει γεμάτη απορία τον Καχραμάν που βρίσκεται στο μπαλκόνι...

Η εξέλιξη της σειράς την επόμενη εβδομάδα...

Για την αρχική σελίδα "Στα δίχτυα του Πεπρωμένου" πατήστε ΕΔΩ