Breaking News

Στα Δίχτυα του Πεπρωμένου: Μέρος 5 - Β' Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ελίφ παλεύει με τα συναισθήματά της. Έρχεται όλο και πιο κοντά στον Καχραμάν αλλά δεν ξεχνά όσα πέρασε τον προηγούμενο καιρό. Από την πλευρά του ο Καχραμάν δεν σταματά να της δείχνει την αγάπη του. Παράλληλα η Ντεφνέ συμμαχεί με τον Μακσούτ για να τους χωρίσουν...

Το περιοδικό "Τηλεθεατής" αυτή την εβδομάδα δεν έχει κάτι καινούριο και ουσιαστικά όσα δημοσιεύει είναι σκηνές από τις προηγούμενες εβδομάδες.

Μας δίνει όμως περισσότερες λεπτομέρειες για όσα είδαμε στο τέλος του 4ου Μέρους όταν ο Καχραμάν εκπλήσσει την Ελίφ και της αποκαλύπτει ότι η γυναίκα που είδε στο γραφείο του και ζήλεψε είναι μια ψυχολόγος που τον συμβούλεψε πως θα μιλήσει στον Τοπράκ, χωρίς να πληγωθεί, για το ποια είναι η πραγματική του μητέρα. Η Ελίφ τον ακούει και λυγίζει από συγκίνηση ενώ πέφτει με δάκρυα στα μάτια στην αγκαλιά του.

Μαθαίνουμε πλέον ότι ο Καχραμάν στη συνέχεια επιστρέφει στην έπαυλη και δείχνει αποφασισμένος να πει σε όλους ότι θα αποκαλύψει στον Τοπράκ ποια είναι η πραγματική του μητέρα. Όταν το ακούν η Ντεφνέ και η Κιγιμέτ εξοργίζονται αλλά ο Καχραμάν δεν τις αφήνει περιθώρια και τις ξεκαθαρίζει ότι ο γιος του θα μάθει την αλήθεια. Ο Γιακούπ τον υποστηρίζει γιατί ξέρει από πρώτο χέρι πως είναι ένα παιδί να μεγαλώνει με ψέματα.

Κατόπιν ο Καχραμάν καλεί την ψυχολόγο ενώ λέει και στην Ελίφ να παρευρεθεί στη συνάντηση στην έπαυλη. Η Ελίφ διστάζει αλλά βλέπει τον Καχραμάν αποφασισμένο και δέχεται τελικά να πάει. Η ψυχολόγος εξηγεί στη Ντεφνέ ότι αυτή πρέπει να αποκαλύψει την αλήθεια στον Τοπράκ. Στην έπαυλη η Μεριέμ φέρνει τον Τόπρακ στον κήπο. Η Ντεφνέ αρχίζει να του μιλάει με τον τρόπο που της εξήγησε η ψυχολόγος αλλά κάποια στιγμή φορτίζεται πολύ και λυγίζει αρνούμενη να συνεχίσει. Εκεί παρεμβαίνει ο Καχραμάν που μιλάει στο γιο του και του λύνει τις απορίες. Στη συνέχεια φωνάζει την Ελίφ και αποκαλύπτει στον Τοπράκ ότι είναι η πραγματική του μητέρα. Στην αρχή ο Τοπράκ δείχνει ότι το αποδέχεται αλλά αργότερα ζητά και πάλι τη μητέρα του, την Ντεφνέ.

Η ψυχολόγος τους καθησυχάζει και τους λέει να κάνουν υπομονή καθώς ο Τοπράκ χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Η Ντεφνέ όμως δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια. Καλεί τον Μακσούτ και τον ενημερώνει για τις εξελίξεις ενώ του ζητά να συνεργαστούν για να τους χωρίσουν για πάντα…

Η εξέλιξη της σειράς την επόμενη εβδομάδα...

Για την αρχική σελίδα "Στα δίχτυα του Πεπρωμένου" πατήστε ΕΔΩ