Breaking News

Στα Δίχτυα του Πεπρωμένου: Μέρος 7 - Β' Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το σχέδιο της Ντεφνέ φέρνει αποτέλεσμα και η Ελίφ αρχίζει να τρελαίνεται...

Είδαμε μέσα από το Greek Web TV στο Μέρος 6 πως η Ντεφνέ κατάλαβε πως δεν μπορεί με τίποτα να χωρίσει την Ελίφ με τον Καχραμάν. Έτσι ζήτησε διαζύγιο και έφυγε. Από την άλλη η Ελίφ και ο Καχραμάν παντρεύτηκαν και κάνουν μια νέα αρχή μαζί με τον Τοπράκ. Η Ντεφνέ όμως δεν καταθέτει τα όπλα και ετοιμάζει τα επόμενα σχέδιά της.

Δείτε τις νέες εξελίξεις...

Ο Μακσούτ παραμένει σε κώμα στο νοσοκομείο. Ενώ τα μέτρα ασφαλείας έχουν ενταθεί στην έπαυλη, ένα απειλητικό τηλεφώνημα που υποστηρίζει πως δέχτηκε η Ντεφνέ σε συνδυασμό με τη φωτιά στην έπαυλη, οδηγούν τον Καχραμάν στην απόφαση να φέρει στο σπίτι τη Ντεφνέ μαζί με την κόρη τους (όπως είδαμε στο τέλος του 6ου Μέρους).

Η Ντεφνέ έτσι κατάφερε να πετύχει το σχέδιό της που ήταν να επιστρέψει αρχικά στην έπαυλη. Δεν σταματάει όμως εδώ καθώς σκοπεύει πλέον να τρελάνει την Ελίφ.

Ένα πρωί η Ελίφ ακούει τη Ντεφνέ να λέει στο τηλέφωνο: "Θα σου φέρω τα λεφτά αλλά μην ξαναπάρεις τηλέφωνο γιατί όλα θα αποκαλυφθούν". Η Ελίφ παραξενεύεται αλλά δεν αποκαλύπτει σε κανέναν ότι άκουσε.

Την επόμενη μέρα η Ντεφνέ παίρνει κάποια χρήματα στα χέρια της ενώ αρχίζει και βάζει και πάλι λόγια στον Τοπράκ. Η Ελίφ την ακούει και εξοργίζεται όμως η Ντεφνέ αρνείται πως είπε κάτι εναντίον της στον Τοπράκ. Όλοι προσπαθούν να ηρεμήσουν την Ελίφ ενώ μέχρι και ο Καχραμάν της λέει να μην ζηλεύει τη Ντεφνέ γιατί δεν έχει να φοβάται τίποτα.

Μια μέρα αργότερα η Ελίφ ψάχνει τον Τοπράκ και τον βλέπει τελικά έξω μαζί με τη Ντεφνέ η οποία μιλά με έναν άντρα από την ασφάλεια της έπαυλης. Αργότερα ρωτά τον Τοπράκ τι συζητούσαν και ο μικρός της λέει πως αναφέρθηκαν σε κάποια χρήματα.  Το βράδυ η Ελίφ αποφασίζει να αποκαλύψει τα πάντα στον Καχραμάν ο οποίος όμως δεν την πιστεύει και ξεσπάει μεταξύ τους καυγάς, παρουσία και του Τοπράκ ο οποίος αρνείται τα πάντα για όσα είπε στην Ελίφ ότι άκουσε.

Το επόμενο πρωί η Ντεφνέ δίνει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στο φύλακα. Αγνοεί όμως ότι η Ελίφ όχι μόνο τη βλέπει αλλά τη βιντεοσκοπεί κιόλας. Στη συνέχεια η Ελίφ τηλεφωνεί στον Καχραμάν και του λέει ότι έχει αποδείξεις. Ο Καχραμάν φτάνει αμέσως στο σπίτι και η Ελίφ αρχίζει να του λέει όσα είδε αυτές τις μέρες ενώ δηλώνει σίγουρη πως τη φωτιά την έβαλε η Ντεφνέ για να τους αναστατώσει. Η Ντεφνέ όμως κλαίει και επιμένει ότι δεν έχει κάνει τίποτα. Στη συνέχεια η Ελίφ πάει να δείξει το βίντεο στον Καχραμάν αλλά το βίντεο έχει... εξαφανιστεί.

Ο Καχραμάν εκνευρίζεται με την Ελίφ και της λέει πως όλα τα δημιουργεί η φαντασία της. Όταν μάλιστα η Ντεφνέ με δάκρυα στα μάτια του λέει πως θέλει να φύγει εκείνος της το απαγορεύει και της ζητά να μείνει. Η Ελίφ τρέχει πίσω από τον Καχραμάν και του φωνάζει πως η Ντεφνέ θέλει να τους καταστρέψει και ότι εκείνη έβαλε τον Ιμπραήμ να τη σκοτώσει. Ο Καχραμάν της απαντά ότι είναι τρελή και ότι τα φαντάζεται όλα.

Ο γάμος της Ελίφ με τον Καχραμάν περνά πλέον κρίση και η Ντεφνέ, που μπροστά στον Καχραμάν έκλαιγε, κλείνεται στο δωμάτιό της ικανοποιημένη για τη διχόνοια που έσπειρε στο ζευγάρι...

Η εξέλιξη της σειράς τις επόμενες ημέρες...

Για την αρχική σελίδα "Στα δίχτυα του Πεπρωμένου" πατήστε ΕΔΩ