Breaking News

Στα Δίχτυα του Πεπρωμένου: Μέρος 6 - Β' Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Καχραμάν ετοιμάζει γάμο - έκπληξη στην Ελίφ ενώ ένας άγνωστος παίζει παιχνίδια πίσω από την πλάτη τους...

Βρήκαμε την εξέλιξη της σειράς αλλά λίγο πιο προχωρημένη από εκεί που σταματήσαμε στο Μέρος 4 και Μέρος 5.

Για το ενδιάμεσο αν βρούμε τις περιλήψεις θα τις ανεβάσουμε.

Δείτε τις νέες εξελίξεις...

Η Ντεφνέ κατάλαβε στα προηγούμενα επεισόδια πως δεν μπορεί με τίποτα να χωρίσει την Ελίφ με τον Καχραμάν. Έτσι ζήτησε διαζύγιο και έφυγε. Δεν καταθέτει όμως τα όπλα και ετοιμάζει τα επόμενα σχέδιά της.

Η Ελίφ ξυπνάει ευτυχισμένη καθώς βλέπει ότι ο Καχαρμάν της έχει αφήσει ένα μπουκέτο με κόκκινα τριαντάφυλλα ενώ της έχει ετοιμάσει και πρωινό. Την ίδια στιγμή ο Καχραμάν είναι με τον Τζελάλ για να ετοιμάσει μια έκπληξη στην Ελίφ.

Στην έπαυλη όλοι έχουν αναστατωθεί από ένα ανώνυμο γράμμα αλλά αποφασίζουν να μην πουν τίποτα στον Καχραμάν.

Στη συνέχεια οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις στην έπαυλη για το γάμο-έκπληξη που έχει ετοιμάσει ο Καχραμάν στην Ελίφ. Όταν καταφτάνει η Ελίφ έξω από την έπαυλη εμφανίζεται ο Τοπράκ και στη συνέχεια και ο Καχραμάν ντυμένος με κοστούμι. Η Ελίφ τον ρωτά τι συμβαίνει κι εκείνος της ζητά να τον παντρευτεί. Η Ελίφ δέχεται και της περνά στο δάχτυλο το δαχτυλίδι ενώ κατόπιν μπαίνουν στο σπίτι όπου τους περιμένει η οικογένεια.

Ο γάμος γίνεται και ο μόνος που δεν  παρευρίσκεται είναι ο Γιακούπ ο οποίος πάει να δει τον Μακσούτ που βρίσκεται σε κώμα στο νοσοκομείο. Εκεί συναντά την μητέρα του Μακσούτ, την Σααντέτ και οι δυο τους παίρνουν την απόφαση να συνεργαστούν για να τιμωρήσουν τον Καχραμάν για ότι έκανε στον Μακσούτ.

Η οικογένεια επιστρέφει μετά το γάμο στην έπαυλη κι εκεί δέχονται έναν φάκελο που περιέχει μέσα φωτογραφίες των παιδιών της οικογένειας. Τότε αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για όλους και καλούν τον Καχραμάν να πάει εκεί.

Η Σααντέτ πηγαίνει στην έπαυλη και συναντά την Κιγιμέτ. Γίνετα ένα flashback και βλέπουμε τη νύχτα που η Κιγιμέτ πήρε τον νεογέννητο Γιακούπ από την πραγματική του μητέρα, τη Σααντέτ. Η σκηνή επιστρέφει στο σήμερα και η Κιγιμέτ της λέει να φύγει αλλά η Σααντέτ την απειλεί και της λέει να πει η ίδια στον Γιακούπ ότι είναι η μητέρα του αλλιώς θα φερθεί διαφορετικά. Οι δύο γυναίκες τελικά δίνουν ραντεβού για την επόμενη μέρα.

Ο Καχραμάν έχει μάθει για τον κίνδυνο και παίρνει μέτρα με αποτέλεσμα η έπαυλη να θυμίζει φρούριο. Ο κίνδυνος όμως βρίσκεται μέσα στην έπαυλη καθώς ένα από τους άντρες της ασφάλειας βάζει φωτιά το βράδυ στην κουζίνα. Φυσικά πρόκειται γα σχέδιο της Ντεφνέ που σκοπεύει να επιστρέψει στην έπαυλη.

Την επόμενη μέρα η συνάντηση πραγματοποιείται και η Κιγιμέτ λέει στη Σααντέτ πως θα πει την αλήθεια στον Γιακούπ μετα την εγχείρηση που θα κάνει ο Ζιγιά. Η Σααντέτ συμφωνεί με την πρότασή της.

Την ίδια ώρα ο μικρός Τοπράκ ζητά από την Ελίφ να πάνε να παίξουν στον κήπο αλλά η Ελίφ του λέει να παίξουν στο δωμάτιο γιατί ο Καχραμάν φοβάται και δεν τους αφήνει να πάνε έξω για λόγους ασφάλειας. Τότε καταφτάνει ο Καχραμάν μαζί με τη Ντεφνέ ενώ έχει την κόρη τους στην αγκαλιά του και η Ελίφ σοκάρεται...

Η εξέλιξη της σειράς τις επόμενες ημέρες...

Για την αρχική σελίδα "Στα δίχτυα του Πεπρωμένου" πατήστε ΕΔΩ