Breaking News

Στα Δίχτυα του Πεπρωμένου: Μέρος 8 - Β' Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η κρίση συνεχίζεται στο γάμο της Ελίφ και του Καχραμάν. Η Ελίφ νοιώθει απογοητευμένη και προδομένη καθώς ο άντρας που αγαπά δεν την πιστεύει  για όσα του λέει για τη Ντεφνέ...

Είδαμε στο Μέρος 7 ότι ο Καχραμάν που είναι παντρεμένος πλέον με την Ελίφ έχει εκνευριστεί μαζί της για όσα εκείνη καταλογίζει στη Ντεφνέ η οποία από την πλευρά της έχει καταφέρει να ξαναγυρίσει στην έπαυλη.

Ο Καχραμάν πιστεύει ότι η Ελίφ ζηλεύει τη Ντεφνέ και πως όλα τα δημιουργεί η φαντασία της. Η Ντεφνέ με δάκρυα στα μάτια του λέει πως θέλει να φύγει από την έπαυλη κι εκείνος της το απαγορεύει και της ζητά να μείνει. Η Ελίφ τρέχει πίσω από τον Καχραμάν και του φωνάζει πως η Ντεφνέ θέλει να τους καταστρέψει και ότι εκείνη έβαλε τον Ιμπραήμ να τη σκοτώσει. Ο Καχραμάν της απαντά ότι είναι τρελή και ότι τα φαντάζεται όλα.

Ας δούμε τις νέες εξελίξεις...

Η Ντεφνέ είναι ικανοποιημένη που κατάφερε να σπείρει τη διχόνοια στο ζευγάρι ενώ ο Τζελάλ προσπαθεί να ηρεμήσει τον Καχραμάν που του ζητά να μείνει με την Ελίφ. Από την άλλη η Ελίφ δεν μπορει να πιστέψει ότι έχει γίνει πλέον η κακιά της υπόθεσης. Πάει στον Τοπράκ και του ζητά να τη συγχωρέσει που δεν μπορούν να γίνουν οικογένεια. Του λέει ότι θα φύγει ενώ του υπόσχεται ότι θα επιστρέψει μια μέρα να τον πάρει. Παράλληλα ζητά από τη Μεριέμ να φροντίσει τον γιο της.

Στη συνέχεια ο Τζελάλ πηγαίνει την Ελίφ στο σπίτι της Μουζγκιάν. Την ίδια στιγμή η Σουκράν επιστρέφει στην έπαυλη μαζί με την Κιγιμέτ που είναι σε άσχημη κατάσταση. Η Σααντέτ δίνει κουράγιο στον Μακσούτ και του λέει ότι θα γίνει καλά κι ότι σύντομα θα γνωρίσει τον αδελφό του. Παράλληλα ο Γιακούπ ψάχνει να βρει έναν καλό δικηγόρο για τον Μακσούτ.

Στην έπαυλη η Κιγιμέτ ζητά εξηγήσεις από την Αϊσέλ που δεν της είπε ότι ο Μακσούτ είναι γιος της Σααντέτ ενώ της ζητά να μην τίποτα σε κανέναν. Η Σουκράν όμως κρυφακούει και παθαίνει σοκ όταν ανακαλύπτει ότι άντρας της, ο Γιακούπ, είναι αδελφός με τον Μακσούτ.

Η Ελίφ ανεβάζει πυρετό και η Μουζγκιάν ενημερώνει το Τζελάλ κι εκείνος με τη σειρά του τον Καχραμάν ο οποίος το βραδύ πάει κοντά της. Ο Καχραμάν δείχνει σκεφτικός και η Ελίφ καταλαβαίνει ότι και πάλι δεν την πιστεύει. Έτσι του ζητά να φύγει για να μην είναι και μόνος του ο Τοπράκ. Τελικά ο Καχραμάν φεύγει.

Στο νοσοκομείο ο Μακσούτ συνέρχεται και ρωτά τι δουλειά έχει εκεί ο Γιακούπ και η Σααντέτ του απαντά ότι του έφερε γιατρό από το εξωτερικό και τον επισκεπτόταν κάθε μέρα. Από την άλλη του λέει ότι η Ελίφ τον πρόδωσε και του ζητά να καταθέσει εναντίον της στο δικαστήριο και να την ενοχοποιήσει. Έρχεται όμως η στιγμή της κατάθεσης στη δίκη και ο Μακσούτ  δεν κατηγορεί την Ελίφ για τον πυροβολισμό του (δείτε τη σκηνή του πυροβολισμού ΕΔΩ).

Ο Καχραμάν έχει ραντεβού με έναν παλιό επιχειρηματία που επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη, τον Εκρέμ ενώ η Σουκράν συναντά τη Σααντέτ και γνωρίζονται. Στη συνάντησή τους η Σααντέτ της αποκαλύπτει τη δραματική ιστορία της ζωής της κι ότι η Κιγιμέτ της πήρε τον νεογέννητο τότε Γιακούπ. Η Σουκράν σοκάρεται από την πράξη της Κιγιμέτ ενώ η Σααντέτ της λέει ότι δεν θα πει τίποτα μέχρι να εγχειριστεί ο Ζιγιά.

Στην εταιρία η Ελίφ αποφασίζει να φύγει και μαζεύει τα πράγματά της αλλά ο Καχραμάν δεν την αφήνει. Η Ελίφ είναι όμως ανένδοτη. Του ξεκαθαρίζει ότι δεν θέλει να δουλέψει άλλο μαζί του και σηκώνεται και φεύγει. Παράλληλα η Ντεφνέ για να κερδίσει τη συμπάθεια από τον Καχραμάν, ζητά στην Ελίφ συγνώμη στο διάδρομο της εταιρίας.

Ο Εκρέμ προσπαθεί να πείσει το γιο του, τον Σονέρ να δουλέψει με τον Καχραμάν αλλά εκείνος αρνείται και θέλει να φύγει από την πόλη. Όμως ένα σοβαρό τηλεφώνημα του αλλάζει γνώμη. Από την άλλη η Ελίφ ζητά δουλειά από τον Εκρέμ τη στιγμή που ο Καχραμάν ζητά άρση απορρήτου για το κινητό της Ντεφνέ. Η συνέχεια είναι απρόοπτη καθώς μια νέα συμφωνία κάνει την Ελίφ να αλλάξει γνώμη και έχοντας το πάνω χέρι επιστρέφει στην εταιρεία. Εμφανίζεται έτσι ξαφνικά στη σύσκεψη και όλοι εκπλήσσονται. Έχει μάλιστα μαζί της και τον Σονέρ και όταν τους ενημερώνει ότι από δω και στο εξής θα δουλεύουν μαζί, όλοι σαστίζουν.

Στο μεταξύ στο νοσοκομείο ο Γιακούπ παροτρύνει τον Μακσούτ να μην εγκαταλείψει και να διεκδικήσει την Ελίφ γιατί ο γάμος της περνάει κρίση. Ο Μασκούτ όμως του τονίζει ότι η Ελίφ και ο Καχραμάν δεν πρόκειται ποτέ να χωρίσουν ενώ του ξεκαθαρίζει ότι η εκδίκηση που είχε σκοπό να πάρει... δεν ισχύει πια. Όταν  Γιακούπ επιστρέφει στην έπαυλη, η Σουκράν του αποκαλύπτει ότι η μητέρα του είναι η Σααντέτ κι ότι με τον Μακσούτ είναι αδέλφια...

Η εξέλιξη της σειράς την επόμενη εβδομάδα...

Για την αρχική σελίδα "Στα δίχτυα του Πεπρωμένου" πατήστε ΕΔΩ