Breaking News

Ρουά Ματ: Επεισόδιο 67, Β' κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδιο 67: Η Ιωάννα συγκινείται όταν ο Φίλιππος της λέει ότι θέλει να μείνει και η κόρη της μαζί τους. Από την άλλη ο Φίλιππος μένει άναυδος καθώς μαθαίνει από τη Ρουμπίνη ότι η Μαρία θα πάρει μαζί της τη Νεφέλη στο Λονδίνο αλλά ηρεμεί μιας και η Μαρία του λέει ότι μπορεί να τη βλέπει όποτε θέλει. Η Αλεξία βάζει τους δικούς της όρους στον Ηρόδοτο για να τον παντρευτεί. Ο Μιχαήλ ζητά να μάθει από την Ευδοκία το λόγο που αποφάσισε να φύγει από την Κύπρο αλλά εκείνη δεν αναφέρει για την επίσκεψη που της έκανε η Παυλίνα και του επαναλαμβάνει ότι δεν τον αγαπά. Η Ρουμπίνη ζητά συγνώμη στην Ιωάννα που μπλέχτηκε σε σχέση με τον Μάξιμο πίσω από την πλάτη της. Η Ιωάννα τη συγχωρεί αλλά προβληματίζεται για τη γνώμη του κόσμου. Στη συνέχεια η Ιωάννα και ο Μάξιμος αγκαλιάζονται συγκινημένοι τη στιγμή που εκείνη φεύγει από το σπίτι για να πάει να μείνει οριστικά με το Φίλιππο.

Ο Κώστας ζητά τη βοήθεια του Δημήτρη για να κερδίσει την Ηρώ. Η αστυνόμος ενημερώνει τη Μαρία ότι ο Ανδρέας έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο και η Μαρία σπεύδει στο πλευρό του. Παράλληλα ζητά από τη Ρουμπίνη τη βοήθειά της κι εκείνη στέλνει τη Σαμ να κρατήσει τη Νεφέλη στο ξενοδοχείο. Ο Δημήτρης σκέφτεται την Ιωάννα και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι εpωτεύτηκε τον Φίλιππο ενώ πάει και της δείχνει την απογοήτευσή του που την έχασε για πάντα.

Στο μεταξύ ο Μάξιμος μετά το χωρισμό του με την Ιωάννα αποφασίζει να πουλήσει και το σπίτι και την επιχείρηση. Κατόπιν η Ρουμπίνη επαναλαμβάνει και πάλι στο Μάξιμο ότι δεν γίνεται να είναι μαζί γιατί η κοινωνία είναι μικρή και η Ιωάννα δεν θα αντέξει τα σχόλια του κόσμου. Ο Μάξιμος όμως της δίνει τελεσίγραφο δύο ημερών να τα πουλήσει όλα και να φύγουν μακριά μαζί. Διαφορετικά δεν πρόκειται να τον ξαναδεί...

Προβολή: www.datemule.com/watch/51a-7567045c547544

Προβολή για χρήστες εκτός Ελλάδας: Ant1 Κύπρου (Επεισόδιο 67)

Για την αρχική σελίδα "Ρουά Ματ" πατήστε ΕΔΩ