Breaking News

Στα Δίχτυα του Πεπρωμένου: Επεισόδιο 50, Β' Κύκλος (Τελευταίο)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Καχραμάν επιστρέφει στο σπίτι με την κόρη του, Ετζέ, αλλά η χαρά του διακόπτεται απότομα όταν του λένε ότι η Ελίφ έχει εξαφανιστεί. Τον ενημερώνουν επίσης ότι δούλευε στην εταιρία με το Σονέρ και έφυγαν και από τότε δεν μπορούν να τους εντοπίσουν.

Εκείνη τη στιγμή ο Καχραμάν σοκάρεται κάθώς δέχεται ένα μήνυμα στο κινητό με ένα σκίτσο του άντρα που βοηθούσε τη Ντεφνέ. "Ο Σονέρ ήταν ο βοηθός της Ντεφνέ" λέει ο Καχραμάν αποσβολωμένος. Η αγωνία του μεγαλώνει όταν του τηλεφωνεί η ψυχίατρος του Σονέρ και του αποκαλύπτει ότι τον είδε μαζί με την Ελίφ στο νοσοκομείο. Του αποκαλύπτει επίσης πως ο Σονέρ δεν είναι καλά καθώς πιστεύει ότι βρήκε την οικογένειά του, εννοώντας την Ελίφ και τον Τοπράκ.

Ενώ ο Μακσόύτ καυγαδίζει με τη Μελέκ η οποία παίρνει τη μητέρα της και φεύγει, ο Σονέρ οδηγεί την Ελίφ στο αμπάρι του σκάφους του και την κλειδώνει. Τότε η Ελίφ αρχίζει να συνειδητοποιεί τι συμβαίνει και προσπαθεί να μπει στο ρόλο της νεκρής συζύγου του Σονέρ. Έτσι τον πείθει να πάρει τηλέφωνο στον Καχραμάν και με κωδικοποιημένα λόγια του εξηγεί πως βρίσκεται στο σκάφος ενός άντρα ενώ ζητά από την Γκιουλσούμ να φέρει τον Τοπράκ.

Ο Καχραμάν στη συνέχεια στήνει ενέδρα στον άντρα που βοηθάει τον Σονέρ για να μάθει που βρίσκεται η Ελίφ, ενώ παράλληλα στη μαρίνα φτάνει και η αστυνομία. Ο Σονέρ αντιλαμβάνεται την παγίδα της Ελίφ αλλά είναι πλέον αργά και συλλαμβάνεται.

Διαβάστε ολόκληρο το τέλος της σειράς ΕΔΩ

Δείτε το trailer.


Για την αρχική σελίδα "Στα δίχτυα του Πεπρωμένου" πατήστε ΕΔΩ