Breaking News

Στα Δίχτυα του Πεπρωμένου: Μέρος 16 - Β' Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Καχραμάν μαθαίνει πως η Ντεφνέ έχει απαγάγει την κόρη του, η Ντεφνέ και ο Σονέρ προσπαθούν να κρυφτούν μαζί με τη μικρή ενώ η Μελέκ απομακρύνεται από τον Σελίμ...

Είδαμε στο Μέρος 15 ότι τη στιγμή που η Ελίφ και ο Καχραμάν είναι χαρούμενοι με τα νέα της εγκυμοσύνης, η Ντεφνέ και ο Σονέρ έχουν απαγάγει την κόρη του Καχραμάν, τη μικρή Ετζέ...

Ας δούμε τις νέες εξελίξεις...

Ο Καχραμάν φεύγει από το μαιευτήριο όπου έκανε εξετάσεις για την εγκυμοσύνη της η Ελίφ και μαθαίνει ότι έχουν απαγάγει τη μικρή Ετζέ. Κατόπιν ενημερώνει τους άντρες του και τους ζητά να καλέσουν την αστυνομία ενώ ο Σονέρ που είναι κρυμμένος πίσω από έναν τοίχο τηλεφωνεί στη Ντεφνέ η οποία του λέει ότι θα εξαφανιστεί μαζί με την κόρη της. Ο Σονέρ όμως της ζητά να πάει στο μέρος που κανόνισαν και να περιμένει νέα του.

Όταν ο Καχραμάν με την Ελίφ επιστρέφουν στην έπαυλη ανακοινώνουν στην Κιγιμέτ ότι περιμένουν παιδί. Ο Καχραμάν όμως δεν αποκαλύπτει τίποτα για την απαγωγή της Ετζέ και λέει ψέματα στις δύο γυναίκες πως δήθεν η μητέρα της η Ντεφνέ ήρθε από το εξωτερικό και της πήγε τη μικρή για λίγες μέρες για να τη δει.

Η Ελίφ μιλάει στο τηλέφωνο με την Μεριέμ και έρχεται σε δύσκολη θέση όταν η Κιγιμέτ τη ρωτά αν ρώτησε κάτι για εκείνη. Η Ελίφ την καθησυχάζει και της λέει να μην ανησυχεί καθώς θα μιλήσουν όταν βρεθούν από κοντά.

Την ίδια στιγμή το αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκεται η Ντεφνέ και η κόρη της, η Ετζέ μπλέκεται σε τροχαίο. Η αστυνομία φτάνει σύντομα ωστόσο η Ντεφνέ με την κόρη της το σκάνε και καταφεύγουν στο σπίτι που θα τους φυγάδευε ο Σονέρ. Ο Καχραμάν μαθαίνει για το ατύχημα και επισκέπτεται τον οδηγό στο νοσοκομείο ο οποίος όμως είναι βαριά τραυματισμένος.

Στο μεταξύ ο Σελίμ πηγαίνει και συναντά τη Τζανάν και την πιέζει να εξηγήσει στη Μελέκ ότι δεν συνέβη τίποτα ανάμεσά τους. Η Τζανάν αρνείται και του ξεκαθαρίζει ότι δεν μπορεί να τον βλέπει να σαλιαρίζει με τη Μελέκ. Στη συνέχεια ο Σελίμ πάει να βρει τη Μελέκ αλλά εκείνη επιμένει να μην θέλει να τον δει.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά η Ντεφνέ θέλει να φύγει μαζί με την μικρή γιατί φοβάται ότι ο Καχραμάν θα τη βρει αλλά ο Σονέρ την αποτρέπει και της λέει ότι ίσως ο Καχραμάν δεν ενδιαφερθεί μιας και είναι χαρούμενος με την εγκυμοσύνη της Ελίφ. Η Ντεφνέ όμως ακούει ότι η Ελίφ είναι έγκυος και χλωμιάζει. Λίγο αργότερα καταφτάνει κοντά στο σπίτι η αστυνομία αλλά η Ντεφνέ και ο Σονέρ προλαβαίνουν να κρυφτούν...

Δείτε την εξέλιξη της σειράς στο Μέρος 17

Για την αρχική σελίδα "Στα δίχτυα του Πεπρωμένου" πατήστε ΕΔΩ