Breaking News

Εκλογές ΝΔ: Νέος πρόεδρος ο Κυριάκος Μητσοτάκης (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με ένα ξεκάθαρο προβάδισμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναδείχτηκε ο νικητής των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας, την Κυριακή 10 Ιανουαρίου και είναι πλέον ο νέος πρόεδρος του κόμματος.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση στην ΕΡΤ του προέδρου της ΚΕΦΕ κ. Γιάννη Τραγάκη, το βράδυ της Κυριακής, στο 70% περίπου της επικράτειας, ο Μητσοτάκης προηγείται με 51% έναντι 49% του Μεϊμαράκη.

Όπως είπε ο κ.Τραγάκης, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τηλεφώνησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον συνεχάρη για την εκλογή του. Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σήμερα, Δευτέρα.

Η διαφορά πάντως εκτιμάται ότι θα αυξηθεί καθώς δεν έχει ενσωματωθεί ακόμη ένα μεγάλο μέρος των εκλογικών τμημάτων του λεκανοπεδίου της Αττικής. Η συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας πλησίασε τους 325.000 ψηφοφόρους.

Συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη έδωσε μέσω twitter o Απόστολος Τζιτζικώστας.

"Συγχαρητήρια στο ΝΕΟ Πρόεδρο! Από αύριο όλοι μαζί θα δουλέψουμε σκληρά για μια μεγάλη, ενωμένη, ανανεωμένη και δυνατή Νέα Δημοκρατία!" έγραψε αρχικά.

Στη συνέχεια επανήρθε με νέα ανάρτηση γράφοντας: "Και για όσους ΕΜΕΙΝΑΝ με την απορία: Συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη!"


"Εικόνες τώρα από το γραφείο μου! @kmitsotakis συγχαρητήρια φίλε" έγραψε αργότερα στο twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.


Μετά τη νίκη του, ο νέος πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε δηλώσεις. Δείτε το βίντεο.