Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδια 149 - 150

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 14/4/16 - Επεισόδιο 149: Η Δάφνη εκφράζει την απογοήτευσή της στον Αντρέα για τη Μάρθα και του λέει πως θέλει πλέον να αφοσιωθεί στον ίδιο αλλά δεν του αναφέρει το νέο μήνυμα της Βάνας. Η Άννα φεύγει από το διαμέρισμα λίγο πριν καταφτάσει η Ντορέτα η οποία μαλώνει τη Βασιλική που το μωρό ανεβάζει συνέχεια πυρετούς και της ζητάει επίμονα να της πει αν συναντάει κάποιον έξω ή μήπως κάποιος έρχεται στο διαμέρισμα. Παρά την αντίρρησή της η Δάφνη δέχεται να συναντήσει τη Μάρθα για  να ασχοληθούν με το θέμα της Φωτεινής. Ο Νικ φοβάται για τη ζωή του και ανακοινώνει στον Μάριο την απόφασή του να αποσυρθεί από τις έρευνες για το κύκλωμα ενώ στη συνέχει βρίσκει καταφύγιο στου Άλκη για να προφυλαχθεί.

Η Μαρίνα εκφράζει στο Μάνο την ανησυχία του για την Έλσα αλλά εκείνος την αδειάζει και πάλι και κάνει το ίδιο στη συνέχεια όταν εκείνη προσπαθεί να τον βοηθήσει με μια αφίσα για τις παραστάσεις του. Η Άννα δικαιολογείται στην Κρίστη για το μωρουδίστικο πλεκτό που βρήκε ότι το έπλεξε για μια κυρία που έχει μωρό. Η Κρίστη όμως υποπτεύεται πως το μωρό της ζει και επιμένει να γνωρίσει και ίδια αυτό το μωρό. Η Μάρθα ανακαλύπτει  τα αρχικά που κρύβονται πίσω από το μενταγιόν της Φωτεινής και σοκάρεται ενώ ο Αντρέας ενημερώνεται για την επίσκεψή της στο ίδρυμα. Κατόπιν ο Αντρέας ανησυχεί και προσπαθεί να συνδέσει το παζλ ενώ ζητάει από τον Αχιλλέα να βρεθούν από κοντά. Στη συνάντησή τους ο Αχιλλέας αιφνιδιάζεται όταν αντιλαμβάνεται πως ο Αντρέας θέλει να μάθει ποια είναι η σχέση του με Φωτεινή. Στο μεταξύ η Κρίστη συναντάει την Έλσα η οποία έχει σκοπό να την αποχαιρετήσει οριστικά...

Και τα δύο βίντεο αρχίζουν από το 0:10...


Παρασκευή 15/4/16 - Επεισόδιο 150: Η Δάφνη επισκέπτεται τη Μάρθα σε ψυχρό κλίμα ενώ παράλληλα οι υποψίες και των δύο πως ίσως ο Αχιλλέας να κρύβεται πίσω από τη Φωτεινή, φουντώνουν. Η Μαρίνα λέει στον Μάνο ότι θα ψάξει ξανά για καινούργιο σπίτι, προκειμένου να δώσει μια ευκαιρία στη σχέση τους. Η Κρίστη συναντάει τυχαία τον Άλκη και έντονη είναι η αμηχανία μεταξύ τους. Την ίδια στιγμή η Άννα παρακαλεί μια συνάδελφό της, που έχει ένα εγγόνι έξι μηνών, να έρθει με το μωρό στο σπίτι τους, για να το δει η Κρίστη. Η Δάφνη στην προσπάθειά της να ανακαλύψει τη σχέση του Αχιλλέα με τη Φωτεινή ζητά από τον Αντρέα να οργανώσουν ένα δείπνο για όλη την οικογένεια.

Η Έλσα πάει να συναντήσει για τελευταία φορά τον πατέρα της αλλά όταν μαθαίνει από τη Μαρίνα πως ο Κυριάκος έφυγε για Ελλάδα, απογοητεύεται με τη διάλυση της οικογένειά τους. Ξαφνικά συνειδητοποιεί πως είναι η τελευταία φορά που βλέπει τη μητέρα της, λυγίζει και την αποχαιρετάει με σπαρακτικό τρόπο κάτι που κάνει τη Μαρίνα να ανησυχήσει ότι κάτι της κρύβει. Η Χαρά ενημερώνεται από τον γιατρό της πως  μόνο με εξωσωματική μπορεί να αποκτήσει παιδί. Κατόπιν προτείνει στον Τζόνυ ένα τεράστιο χρηματικό ποσό με την προϋπόθεση να παντρευτεί την Κρίστη. Ο Τζόνυ, υπό τις απειλές της Χαράς, αναγκάζεται και κάνει πρόταση στην Κρίστη να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Η Δάφνη απογοητεύεται από την απόφαση του Νικ να εγκαταλείψει την έρευνα ενώ παράλληλα πεισμώνει, λέγοντας πως θα φτάσει στο τέλος, έστω και μόνη της. Από την άλλη ταράσσεται όταν ο Αντρέας της κάνει δώρο ένα μενταγιόν με τα αρχικά τους καθώς συνειρμικά το μυαλό της πηγαίνει στα χαραγμένα στοιχεία που είδε η Μάρθα στο μενταγιόν της Φωτεινής. Στο μεταξύ... κι ενώ ο Πέτρος εκφράζει στη Μάρθα την πεποίθησή του πως δεν έστειλε η Εύα τις φωτογραφίες τους στη Δάφνη... ο Αχιλλέας μπαίνει στο δωμάτιο της Φωτεινής στο ίδρυμα…


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ