Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδιο 133

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τετάρτη 23/3/16 - Επεισόδιο 133: Όταν η Κάτια μεταφέρει τον Μάνο στο δωμάτιό της στο ξενοδοχείο μέχρι να του περάσει η κρίση, εκείνος της ζητάει να του φέρει από το σπίτι του τα ειδικά οπιούχα pads. Η Έλσα δεν δίνει σαφή απάντηση στον Άρη ο οποίος της ζητάει να γίνουν ζευγάρι. Η Εύα μαθαίνει από τον Αχιλλέα για την άσχημη κατάσταση της υγείας της Φωτεινής και του ζητάει να τη γυρίσουν στο ίδρυμα. Ο Αχιλλέας αντιδράει αλλά τελικά της κάνει το χατίρι.

Η Κάτια πάει στο σπίτι της Μαρίνας προφασιζόμενη πως χρειάζεται ένα πουκάμισο για τη φωτογράφιση του Μάνου. Όσο η Μαρίνα ψάχνει, η Κάτια καταφέρνει να αποσπάσει τα ειδικά pads του Μάνου, αλλά αγνοεί πως η Μαρίνα την παρακολουθεί. Παράλληλα ο Μάριος ξαφνιάζεται όταν χτυπάει την πόρτα του δωματίου της Κάτιας και αντικρίζει τον ημίγuμvo Μάνο. Η Δάφνη παίζει τον ρόλο της εpωτευμένης συζύγου για να αποπροσανατολίσει τον Αντρέα από κάθε υποψία ενώ τα βάζει με τον εαυτό της που δεν έδωσε σημασία στα μηνύματα της Βάνας, την οποία τώρα ψάχνει και δεν μπορεί να τη βρει. Την ίδια στιγμή η Βάνα κυκλοφορεί μεταμφιεσμένη για να ξεφύγει από τον Αντρέα.

Ο Τζόνυ κανονίζει με τη Χαρά να δώσει ραντεβού με την Κρίστη στο ίδιο σημείο όπου θα εμφανιστεί κι εκείνη μαζί με τον Άλκη. Η Μαρίνα σοκάρεται όταν συνειδητοποιεί πως η Έλσα είναι ακόμα εpωτευμένη με το Μάνο.  Από την πλευρά του ο Μάνος αποκαλύπτει στην Κάτια πως σκοπεύει να κάνει τη Μαρίνα να τον σιχαθεί ώστει να ξεπεράσει πιο ανώδυνα τον θάνατό του. Στο μεταξύ... κι ενώ ο Πέτρος εκφράζει τα αισθήματά του στη Μάρθα... ο Κυριάκος, με τη βοήθεια του Μίλτου, βάζει στην τελική ευθεία το σχέδιο της δολοφονίας...

Το βίντεο αρχίζει από το 0:10...



Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ