Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδια 159 - 160

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 2/5/16 - Επεισόδιο 159: Η Δάφνη προσπαθεί να φερθεί φυσιολογικά μετά την απρόοπτη επίσκεψη που δέχεται από τον Πέτρο ο οποίος της ζητά εξηγήσεις για την παράξενη συμπεριφορά της, όταν του έκλεισε μεθυσμένη το τηλέφωνο. Η Δάφνη δικαιολογείται ότι δήθεν κάτι την απασχολεί στη δουλειά της. Η Έλσα δεν ξέρει τι να κάνει για να βοηθήσει τη Μαρίνα που έπεσε σε κατάθλιψη και καταφεύγει στη βοήθεια της Εύας, τη στιγμή που ο Μάνος έχει μετανιώσει πολύ για τον πόνο που της προκάλεσε.

Η Δάφνη αποκαλύπτει στη Μάρθα ότι βρήκε το όνομα ενός γνωστού της στη λίστα των μελών του κυκλώματος και η Μάρθα τη συμβουλεύει να ακολουθήσει τη συνείδηση της. Παράλληλα της λέει ότι είναι βέβαιη πως ο Αντρέας την αγαπάει. Ο Νικ απογοητεύεται όταν μαθαίνει πως ο Άλκης ετοιμάζεται να προχωρήσει σε απολύσεις στο εργοστάσιο και λέει στην Κρίστη πως άλλαξε και δεν τον αναγνωρίζει. Η Κρίστη όμως με ραγισμένη καρδιά του τονίζει πως μάλλον έτσι ήταν πάντα, απλά η Χαρά τον έκανε να εκδηλώσει τον πραγματικό του χαρακτήρα. Από την άλλη η Χαρά έχει κανονίσει να πάει με τον Άλκη στο κέντρο γονιμότητας. Η Μαρίνα αποκαλύπτει την αλήθεια στην Εύα ότι είδε τον Μάνο στο κρεβάτι με άλλη γυναίκα ενώ κατηγορεί τον εαυτό της που τα παράτησε όλα και κατέστρεψε της ζωή της για εκείνον. Κατόπιν δέχεται μήνυμα στο κινητό της από το Μάνο αλλά τον διαγράφει από τις επαφές της.

Η Έλσα επισκέπτεται το Μάνο στο σπίτι του και του επιτίθεται με τα χειρότερα λόγια για τη στεναχώρια που προκάλεσε στη μητέρα της. Όταν επιστρέφει στο σπίτι βρίσκει την Άντρη η οποία ζητά από τη Μαρίνα να μείνει για λίγο καιρό κοντά τους. Όμως η Έλσα εκνευρίζεται που τη βλέπει και τη διώχνει από το σπίτι με άσχημο τρόπο. Η Άννα ταράσσεται όταν η Βασιλική της λέει ότι πρέπει να αποκαλύψει στην Κρίστη την αλήθεια γα το μωρό καθώς πρέπει να μεγαλώσει με τη μητέρα του και όχι με τη Ντορέτα η οποία εμφανίζει σημάδια ψυχική διαταραχής. Η Έλσα εκμυστηρεύεται στην Κρίστη ότι ο Μάνος πρόδωσε τη μητέρα της. Παράλληλα συμβουλεύει τη φίλη της να παντρευτεί καθώς ο Τζόνυ δεν θα μπορέσει να την πληγώσει ποτέ μιας και δεν είναι εpωτευμένη μαζί του. Στο μεταξύ η Δάφνη μπαίνει στο διαδίκτυο και κοιτάζει προβληματισμένη το όνομα του Πέτρου στη σελίδα της Red Swan...

Και τα δύο βίντεο αρχίζουν από το 0:10...


Τρίτη 3/5/16 - Επεισόδιο 160: Ο Νικ ανακοινώνει στη Δάφνη ότι φεύγει ενώ της δίνει ένα στικάκι το οποίο έχει μέσα ένα πρόγραμμα που θα τη βοηθήσει στους λογαριασμούς και στα ονόματα όσων έχουν σχέση με τους τοκογλύφους. Από την άλλη ο Νικ στέλνει και ένα αποχαιρετιστήριο mail στον Άλκη ο οποίος όταν το διαβάζει κλονίζεται. Μετά τον υπέρηχο που κάνει η Κάτια μαθαίνει πως βρίσκεται στην έκτη εβδομάδα της εγκυμοσύνης της. Ο γιατρός όμως της επισημαίνει τους κινδύνους που κρύβει η ηλικία της και την προτρέπει να σκεφτεί πολύ πριν αποφασίσει αν θα κρατήσει το μωρό ή όχι.

Τη στιγμή που ο Μάνος ζητά από τη Μάρθα να συμπαρασταθεί στη Μαρίνα και την Έλσα μετά το θάνατο του, η Μαρίνα κάνει αλλαγές στο σπίτι της προκειμένου να μην υπάρχει τίποτα που να της θυμίζει τον Μάνο αλλά ούτε και τη ζωή της με τον Κυριάκο. Ο Τζόνυ κρύβει σε μια κούτα κάθε στοιχείο που θα πρόδιδε ότι είναι παντρεμένος. Ξεχνάει όμως μια φωτογραφία στην οποία είναι ο ίδιος μαζί με την γυναίκα του και το παιδί του κι εκείνη τη στιγμή μπαίνουν η Κρίστη και η Έλσα. Ο Πέτρος και ο Αντρέας είναι προβληματισμένοι με τη συμπεριφορά της Δάφνης και αναρωτιούνται τι ακριβώς την απασχολεί ενώ αργότερα ο Πέτρος αρχίζει να φοβάται πως ο Κυριάκος αποκάλυψε στη Δάφνη πως είναι ο πατέρας της.

Η Χαρά εξακολουθεί να πιέζει τον Άλκη να κάνουν παιδί. Η Μαρίνα ξεκαθαρίζει στην Κάτια, που την επισκέπτεται απρόοπτα, ότι δε υπάρχει περίπτωση να συγχωρήσει το Μάνο. Ο Μάνος επισκέπτεται το μαγαζί που έκανε εμφανίσεις και πέφτει πάνω στην Έλσα και την Κρίστη που κάνουν πρόβα με τη μπάντα τους. Η Εύα εισβάλει στο δωμάτιο της Φωτεινής με σκοπό να πάρει το μενταγιόν της. Η Κρίστη σοκάρεται καθώς βλέπει στις ειδήσεις ότι οι απολυμένοι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο του Άλκη κάνουν κατάληψη.Την ίδια στιγμή και η Άννα παρακολουθεί τις σκληρές δηλώσεις του Άλκη και αρχίζει να θεωρεί πως έκανε πολύ καλά που δεν είπε την αλήθεια στην Κρίστη για το μωρό. Στο μεταξύ... κι ενώ ο Μάνος το ρίχνει και πάλι στο ποτό... ο Πέτρος ανταλλάσσει μηνύματα αγάπης με τη Μάρθα αλλά δεν αντιλαμβάνεται την παρουσία της Εύας δίπλα του...



Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ