Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδιο 166

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τετάρτη 11/5/16 - Επεισόδιο 166: Ο Αντρέας και η Δάφνη ανησυχούν όταν δέχονται στο σπίτι τους ένα φάκελο με δύο κύκνους. Από την άλλη ο Αχιλλέας μαθαίνει πως η λίστα που βρίσκεται στην Ασφάλεια αφορά το δικό τους κύκλωμα και δίνει εντολή να παρακολουθείται ο Πέτρος και η Δάφνη. Η Άντρη συμβουλεύει τη Ντορέτα να φύγει από την Κύπρο άμεσα καθώς κινδυνεύει να αποκαλυφθεί το μυστικό της. Την ίδια στιγμή η Άννα τα βάζει με τον εαυτό της που δεν είπε την αλήθεια για το μωρό στην Κρίστη. Ο Χρήστος πείθει τον Μάνο να κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο και τηλεφωνεί στο ιατρείο του Ιωάννου για να του στείλουν τον φάκελο του ασθενούς. Η Άντρη εκπλήσσεται όταν πάνω στην έντασή της η Έλσα της λέει πως ευτυχώς που δεν είναι εγγόνι της και δεν της έμοιασε.

Ο Σερέτης φοβάται ότι μέσω του Αντρέα διέρρευσε η νέα έρευνά τους για το κύκλωμα και η Δάφνη δείχνει να ζορίζεται. Την ίδια στιγμή ο Αντρέας λέει στον Αχιλλέα πως σύντομα τα μέλη του κυκλώματος θα έχουν συλληφθεί, καθώς η Δάφνη κι ο Σερέτης ερευνούν μυστικά την υπόθεση. Η Κρίστη αντιδράει έντονα με τα τραγούδια που της ζήτησε ο Τζόνυ να τραγουδήσει και φεύγει έξαλλη από το γραφείο του. Η Εύα επισκέπτεται τον Πέτρο στο ξενοδοχείο του και φεύγοντας κάνει μια επίσκεψη στο μπάνιο του. Εκτός από το όνομα της Δάφνης, η Φωτεινή αρχίζει τώρα να καλεί και τον Πέτρο κοντά της.

Η Μαρίνα ταράζεται όταν ο Μάνος της στέλνει ένα σπαρακτικό αποχαιρετιστήριο mail, αναφέροντας πως γυρνάει στη σιωπή. Η Κρίστη παραδέχεται στην Έλσα πως παντρεύτηκε το Τζόνυ για να μην μπει εκείνη στη φυλακή και η Έλσα τρελαίνεται. Η Χαρά σώζει τη ζωή του Άλκη όταν του κάνει επίθεση ένας από τους απολυμένους εργαζόμενους στο εργοστάσιο και όταν γυρίζουν από το νοσοκομείο ο Άλκης της εκφράζει την ευγνωμοσύνη του. Στο μεταξύ και η Έλσα δέχεται αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Μάνου και κλονίζεται...



Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ