Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδιο 176

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τετάρτη 25/5/16 - Επεισόδιο 176: Ο Αχιλλέας και ο Αντρέας παίζουν ένα παιχνίδι γάτας-ποντικιού μεταξύ τους ενώ γνωρίζουν καλά πως ο ένας κοροϊδεύει τον άλλον. Ο Μάνος συγκινείται όταν η Κάτια του λέει πως περιμένει το παιδί του Μάριου. Η Κρίστη υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά με τον Τζόνυ και την υποτιθέμενη ξαδέρφη. Η Νταϊάνα όμως είναι αποφασισμένη να μην φύγει από την Κύπρο εάν δεν πάρει και τον άντρα της μαζί. Η Χαρά πανικοβάλλεται όταν ο Τζόνυ της λέει πως η Νταϊάνα του δίνει δύο μέρες προθεσμία για να πει την αλήθεια στην Κρίστη ενώ αναλαμβάνει να λύσει το θέμα η ίδια.

Η Έλσα και η Μαρίνα μπαίνουν στο σπίτι και βλέπουν έκπληκτες τον Κυριάκο και την Άντρη που τις περιμένουν ενώ ο Κυριάκος απαιτεί να μάθει όλη την αλήθεια για το ποιος είναι ο πατέρας της Έλσας. Η Μαρίνα του λέει πως γεννήθηκε με τη μέθοδο της εξωσωματικής, αλλά εκείνος δεν την πιστεύει. Την ίδια ώρα, η Έλσα πηγαίνει στην Κρίστη, νιώθοντας τύψεις που άφησε τη μητέρα της μόνη. Ο Αντρέας παρακολουθεί το αυτοκίνητο της Δάφνης η οποία φτάνει στο σημείο του ραντεβού της με τον πατέρα της. Ξαφνιάζεται με το μέρος που είναι απόμερο και τρομακτικό ενώ έκπληκτη βλέπει μπροστά της τον Αχιλλέα που τη σημαδεύει με το όπλο, με σκοπό να τη σκοτώσει.

Η Κρίστη προτείνει στον Τζόνυ να ξεναγήσει την ξαδέρφη του στη νυχτερινή ζωή της Λευκωσίας και η ίδια να κάνει baby sitting στον μικρό. Έτσι ο Τζόνυ βρίσκει ευκαιρία και πηγαίνει τη Νταϊάνα για ποτό όπου καταφτάνει η Χαρά με άγριες διαθέσεις και απειλεί τη Νταιάνα πως αν τολμήσει να πει την αλήθεια στην Κρίστη θα το πληρώσει με το παιδί της. Στο μεταξύ ο Αντρέας βλέπει το παρκαρισμένο αυτοκίνητο της Δάφνης και οπλίζει το όπλο του. Την ίδια στιγμή ο Αχιλλέας με το όπλο του στραμμένο στη Δάφνη διασκεδάζει με την αγωνία της και της λέει πως δε ζει μόνο ο πατέρας της αλλά και η μητέρα της...



Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ