Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδια 189 - 190

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 13/6/16 - Επεισόδιο 189: Ο Κυριάκος τα βάζει με τη Μαρίνα όταν μαθαίνει την κατάσταση της Έλσας ενώ η Κάτια δέχεται να ακολουθήσει τον Μάριο στην Ολλανδία. Ο Πέτρος βγαίνοντας από το κρατητήριο για να μεταφερθεί στον ανακριτή, λέει στην Εύα πως δε θέλει να την ξαναδεί ποτέ. Η Κρίστη σοκάρεται όταν η Άννα της λέει για το μωρό της Ντορέτας και τη διαβεβαιώνει με τα αποτελέσματα DNA πως το μωρό είναι το δικό της. Παράλληλα λέει στην Κρίστη να απευθυνθούν στη Δάφνη για να μπορέσουν να εντοπίσουν την Ντορέτα.

Ο Άλκης μένει εμβρόντητος όταν ο Τζόνυ του λέει πως η Χαρά τον ανάγκασε να παντρευτεί την Κρίστη, ξέροντας πως ο ίδιος είναι ήδη παντρεμένος. Κατόπιν σοκαρισμένος ακόμα από τις αποκαλύψεις του Τζόνυ για τις δολοπλοκίες της Χαράς, αποφασίζει να πάρει διαζύγιο και το ανακοινώνει στον Διαμαντίδη. Ο Πέτρος δίνει ένα σημείωμα στον Σερέτη για τη Δάφνη, που γράφει πως μέσα στο συρτάρι του θα βρει το «δώρο» της μητέρας της για τα 18 της χρόνια. Από την άλλη ο Αντρέας υπόσχεται στον Πέτρο πως θα είναι δίπλα στη Δάφνη, ενώ ταυτόχρονα του αποκαλύπτει πως η Έλενα ζει. Ο Χρήστος καθησυχάζει τη Μαρίνα πως η Έλσα και ο Μάνος θα γίνουν σύντομα καλά ενώ η Μαρίνα παλεύει με τη σκέψη πως πρέπει να γυρίσει στον Κυριάκο.

Η Κρίστη σκέφτεται να ενημερώσει τον Άλκη για το μωρό τους, αλλά η Άννα την αποτρέπει μέχρι να έχουν νέα από τη Δάφνη. Η Εύα σοκάρεται όταν η Άννα της λέει πως η Ντορέτα έχει πάρει το μωρό της Κρίστης και υπόσχεται πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να βρει τη διεύθυνσή της στην Αθήνα. Ο Μάνος ξυπνάει και οργισμένος βάζει το Χρήστο να του ορκιστεί πως δεν πήραν μόσχευμα από την Έλσα.  Στο μεταξύ ο Σερέτης τηλεφωνεί στη Δάφνη και την ενημερώνει για το σημείωμα που της άφησε ο πατέρας της. Η Δάφνη φεύγει βιαστικά, αφήνοντας τη Μάρθα μόνη να σκέφτεται πως πρέπει να της πει την αλήθεια για τη μητέρα της....


Τρίτη 14/6/16 - Επεισόδιο 190: Η Κρίστη ευχαριστεί τον Τζόνυ που την έσωσε κι εκείνος της εξομολογείται τον έpωτά του γι’ αυτήν και πως είναι αποφασισμένος να πάρει διαζύγιο από τη Νταϊάννα. Η Κρίστη όμως τον αποτρέπει, λέγοντάς του παράλληλα πως το μωρό της ζει. Την ίδια στιγμή η Χαρά βλέπει τα πράγματά της σε κούτες και μένει σοκαρισμένη όταν ο Άλκης της λέει να φύγει. Η Χαρά αντιδράει αλλά ο Άλκης την προειδοποιεί πως αν δεν φύγει, θα φτάσει στα άκρα. Αργότερα η Χαρά λέει στον πατέρα της όλη την αλήθεια για τον ρόλο της στη σχέση του Άλκη με την Κρίστη και τον Τζόνυ. Η Έλσα συνέρχεται, αλλά διαπιστώνει πως έχει ξεχάσει κάποιες λέξεις από το λεξιλόγιό της ενώ ο Χρήστος λέει στη Μαρίνα πως η Έλσα παρουσιάζει συμπτώματα αφασίας και δεν ξέρει πότε και εάν θα το ξεπεράσει.

Η Εύα ξαφνιάζεται με την άφιξη της Δάφνης στο σπίτι, που της λέει πως ήρθε για να πάρει κάτι από το συρτάρι του Πέτρου. Στη συνέχεια η Δάφνη παρκάρει το αυτοκίνητό της σε ένα απόμερο μέρος και διαβάζει στο ημερολόγιο της μητέρας της πως ο Πέτρος της έκανε δώρο ένα μενταγιόν με τα αρχικά τους και κοκαλώνει. Η Κρίστη νοιώθει απογοήτευση και εγκατάλειψη από όλους καθώς τηλεφωνεί στη Δάφνη να της πει για το μωρό της, αλλά εκείνη, απορροφημένη στη δική της ιστορία, δεν απαντάει. Κατόπιν επικοινωνεί με τον Άλκη και στη συνάντησή τους ο Άλκης μένει εμβρόντητος όταν του λέει πως το μωρό τους ζει και το έχει η Ντορέτα. Παράλληλα η Κρίστη λέει στον Άλκη πως αν τη βοηθήσει να βρουν το παιδί τους, θα ξεχάσει όλα όσα έγιναν μεταξύ τους.

Η Φωτεινή, μέσα στην αναλαμπή της, μονολογεί πως η φίλη της η Δάφνη έχει το ίδιο όνομα με την κόρη της. Ο Κυριάκος μαθαίνει πως η Έλσα έχει πάθει μία μορφή αμνησίας και απειλεί να μηνύσει τους γιατρούς. Στο μεταξύ... κι ενώ ο Διαμαντίδης συνειδητοποιεί πως η κόρη του είναι ψυχικά διαταραγμένη και αποφασίζει να την πάει σε ειδικό... η Δάφνη πηγαίνει στο σπίτι της Μάρθας και της λέει πως νομίζει πως ανακάλυψε ποια είναι η μητέρα της…


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ