Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδια 192 - 193

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 16/6/16 - Επεισόδιο 192: Η Δάφνη εξουθενωμένη ψυχολογικά, βγαίνοντας από το δωμάτιο της Έλενας λέει στη Μάρθα και τον Αντρέα να ζητήσουν 24ωρη φρούρηση. Κατόπιν φεύγει να δώσει γενετικό υλικό για ταυτοποίηση. Η Άντρη ενημερώνει την Ντορέτα πως το μωρό ανέβασε υψηλό πυρετό και η Ντορέτα πανικοβάλλεται. Η Άννα παραποιεί τελικά την ημερομηνία από τα αποτελέσματα DNA, ελπίζοντας να μην την καταλάβουν. Η Έλσα παρακαλεί τη Μαρίνα να μην κρατήσει την υπόσχεσή της απέναντι στον Κυριάκο.

Η γυναικολόγος αντιδράει όταν η Ντορέτα της λέει να πάει στην Πάφο να δει το μωρό. Όμως η Ντορέτα την απειλεί πως αν ξεσκεπαστεί η αλήθεια, θα την καταδώσει στην Αστυνομία. Ο Σερέτης αποκαλύπτει στον Αντρέα πως έχει καταθέσεις μελών του κυκλώματος, που εμπλέκουν και τον ίδιο, ως υψηλόβαθμο στέλεχος της Red Swan. Παράλληλα του λέει πως αν τον βοηθήσει θα εξαφανίσει τις κατηγορίες εναντίον του. Η Δάφνη εκφράζει τη βεβαιότητά της στην Κρίστη πως με το τεστ DNA στα χέρια τους, το μωρό θα βρεθεί πολύ σύντομα. Αργότερα η Δάφνη βρίσκει τη διεύθυνση της Ντορέτας στην Αθήνα. Ο Αντρέας ενημερώνει τη Δάφνη για την πρόταση του Σερέτη ενώ τη γεμίζει με ανάμεικτα συναισθήματα καθώς της εκφράζει τη σκέψη πως μάλλον προτιμά να τιμωρηθεί για την εμπλοκή του στο κύκλωμα.

Το γενετικό υλικό της Δάφνης και της Έλενας, δείχνουν απόλυτη ταυτοποίηση της συγγένειάς τους. Η Μαρίνα αισθάνεται ένοχη όταν ακούει τον Μάνο να αναφέρεται στις όμορφες μέρες που τον περιμένουν από εδώ και πέρα μαζί της. Ο Διαμαντίδης λέει στον Άλκη πως παρά το ότι η Χαρά βρίσκεται σε ψυχιατρικό θεραπευτήριο και έχει δρομολογηθεί το διαζύγιό τους, η δικιά τους σχέση αναφορικά με την πολιτική του καριέρα, δεν αλλάζει. Ο Πέτρος εξοργίζεται όταν η Δάφνη του λέει για τον εγκλεισμό της Έλενας στο Ίδρυμα από τον Αχιλλέα και την Εύα. Ο Κυριάκος προειδοποιεί τη Μαρίνα πως μόλις βγει η Έλσα από το νοσοκομείο, θα γυρίσουν και οι τρεις μαζί στο σπίτι του, αλλιώς θα έχει άσχημες εξελίξεις. Η Κρίστη εκφράζει στην Άννα τη σκέψη πως ίσως είναι έτοιμη να τα ξαναβρεί με τον Άλκη. Στο μεταξύ ο Βίκτωρας Αλεξιάδης δίνει εντολή στους άντρες του να βγάλουν από τη μέση τον Πέτρο...


Παρασκευή 17/6/16 - Επεισόδιο 193: Μετά τον εκβιασμό της Ντορέτας, η γυναικολόγος πηγαίνει στην Πάφο για να δει το άρρωστο μωρό και κατόπιν ενημερώνει την Ντορέτα πως το παιδί πρέπει να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Η Έλσα βγαίνει από την εντατική και προβάρει διάφορες λέξεις για να διαπιστώσει αν πέρασε η αφασία της. Η Έυα αρνείται την εμπλοκή της στον εγκλεισμό της Έλενας αλλά η Δάφνη της παραθέτει όλα τα στοιχεία που το αποδεικνύουν. Οι γιατροί ενημερώνουν τη Μάρθα πως μπορεί να πάρει την Ελπίδα στο σπίτι της. Ο Μάριος και η Κάτια ετοιμάζονται να φύγουν οριστικά για την Ολλανδία. Η Άννα τρέμει για την περίπτωση που αποκαλυφθεί η παραποίηση που έχει κάνει στο τεστ DNA.

Η Δάφνη προσπαθεί να αποτρέψει τον Αντρέα να υποβάλει την παραίτησή του από το Σώμα. Όμως ο Αντρέας υποβάλλει την παραίτησή του αλλά δεν γίνεται δεκτή από το Σερέτη ο οποίος του ζητάει να παραμείνει στο Σώμα και να βοηθήσει μέχρι να συλληφθεί ο Βίκτωρας Αλεξιάδης. Την ίδια ώρα, ο Βίκτωρας διατάζει τους άντρες του να γίνει επίθεση στις φυλακές κατά του Πέτρου. Η Δάφνη δίνει εντολή να γίνει έφοδος στο σπίτι της Ντορέτας στην Αθήνα. Η γυναικολόγος λέει στην Ντορέτα πως το μωρό παρέμεινε στην κλινική, αλλά αν την απειλήσει ξανά, θα ειδοποιήσει την Αστυνομία. Αυτό εξοργίζει τη Ντορέτα που τηλεφωνεί στον Μάνθο, έναν άνθρωπο του υποκόσμου, για να της βγάλει εισιτήριο για Κύπρο με ψεύτικο όνομα.

Ο Χρήστος αφήνει την Έλσα να πάει στο δωμάτιο του Μάνου, αλλά της εφιστά την προσοχή να μην τον αφήσει να καταλάβει το πρόβλημά της. Η Έλσα πηγαίνει αλλά η μνήμη της που δεν τη βοηθά να βρει κάποιες λέξεις, προβληματίζει το Μάνο. Στο μεταξύ η Κρίστη απογοητεύεται όταν ο Άλκης της λέει πως θα είναι δίπλα της στις έρευνες για να βρεθεί το μωρό, αλλά ο ίδιος έχει κάποιες υποχρεώσεις που δεν αναβάλλονται...


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ