Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδια 197 - 198

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 23/6/16 - Επεισόδιο 197: Η Άννα παρακαλά τον ντετέκτιβ να μην αποκαλύψει τίποτα στην Κρίστη για την ανάμειξη της Άντρης στο θέμα του μωρού. Την ίδια στιγμή η Ντορέτα καταφτάνει στην Κύπρο και πηγαίνει στο σπίτι που βρίσκεται η Άντρη με το μωρό. Κατόπιν παίρνει το μωρό χωρίς να πει στην Άντρη πού θα πάει ενώ της ζητάει να ξεφορτωθεί όλα τα πράγματά του. Ο Μάνος εμφανίζεται μετανιωμένος μπροστά στην Μαρίνα η οποία περιμένει με την Έλσα το εξιτήριό της. Ο Διαμαντίδης μετά την απόπειρα της Χαράς τρέχει τρομοκρατημένος στην κλινική που βρίσκεται η κόρη του, αγνοώντας για άλλη μία φορά το επικίνδυνο παιχνίδι της. Έτσι πείθεται να τη γυρίσει στο σπίτι τους και να παρακολουθείται εκεί από κάποιον ειδικό. Ο Χάρης επιτίθεται στην Εύα για την εγκληματική της στάση απέναντι στην Έλενα όλα αυτά τα χρόνια και φεύγει για πάντα, αφήνοντάς την καταρρακωμένη.

Η Έλενα ανυπομονεί να πάνε να την πάρουν ο Πέτρος και η κόρη της. Από την άλλη η Μάρθα λέει στον Πέτρο πως οι δυο τους θα παραμείνουν δύο καλοί φίλοι. Η Δάφνη προσπαθεί να μετριάσει την οργή της Κρίστης απέναντι στην Άννα. Ο Κυριάκος ετοιμάζει εορταστική ατμόσφαιρα και υποδέχεται την Έλσα και τη Μαρίνα σπίτι του. Παράλληλα ο Μάνος λέει στον Χρήστο πως είναι έτοιμος να ζήσει ευτυχισμένος και υγιής με τις δύο γυναίκες της ζωής του. Η Μαρίνα νοιώθει να εγκλωβίζεται ενώ ο Κυριάκος της επιτρέπει να βρίσκεται στο νοσοκομείο μέχρι την ημέρα που ο Μάνος θα πάρει εξιτήριο.

Η Ντορέτα σταματάει με το αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου και κακoποιεi άσχημα τον εαυτό της. Η Δάφνη συγκινείται με τη στάση του Αντρέα που κάνει τα πάντα για να ανακαλύψει πού βρίσκεται η Ντορέτα. Στο μεταξύ η Μαρίνα δεν ξέρει πως να αντιδράσει όταν ο Μάνος της ζητάει να επισπεύσει το διαζύγιό της με τον Κυριάκο. Από τη δύσκολη θέση την βγάζει για την ώρα το τηλεφώνημα της Εύας που είναι έξαλλη και την ικετεύει να πάει στο σπίτι της...


Παρασκευή 24/6/16 - Επεισόδιο 198: Η Κρίστη κρατά διαλυμένη τη φωτογραφία του μωρού της ενώ η Δάφνη επιμένει πως πρέπει να συγχωρήσει την Άννα. Η Μάρθα ετοιμάζει το σπίτι για να υποδεχτεί την Ελπίδα. Η Ντορέτα με το μωρό στην αγκαλιά ζητά βοήθεια από ένα μοναστήρι με τη δικαιολογία πως την κακοποιεi ο άντρας της. Η Χαρά γυρίζει στο σπίτι του πατέρα της και του υπόσχεται πως θα συνεχίσει τις συνεδρίες με ψυχοθεραπευτή. Ο Αντρέας και η Δάφνη δείχνουν πιο εpωτευμένοι από ποτέ και αποφασίζουν να συνεχίσουν τη ζωή τους μαζί. Την ίδια στιγμή η Εύα μιλάει στη Μαρίνα για όσους την εγκατέλειψαν. Όταν όμως της λέει την αλήθεια για την Έλενα, η  Μαρίνα φεύγει από το σπίτι της αδελφής της σοκαρισμένη, μην μπορώντας να διαχειριστεί αυτή την αποκάλυψη.

Η Έλενα κοιτάζει τον εαυτό της στον καθρέφτη και βλέπει το είδωλό της όπως ήταν 23 χρόνια πριν, νέα και όμορφη. Ο Χάρης ανακοινώνει στον Πέτρο πως θα μείνει μόνιμα στην Αγγλία και θα αλλάξει το επίθετό του, διαγράφοντας έτσι την οικογένειά του. Κατόπιν ο Πέτρος απογοητευμένος από την τροπή που πήρε η ζωή του αποφασίζει να εκδικηθεί την Εύα. Ο Αντρέας αναστατώνεται όταν δέχεται ένα mail με το βίντεο όπου απεικονίζει τον ίδιο να σκοτώνει τον σκοπευτή και η ταραχή του μεγαλώνει όταν ο Βίκτωρας του τηλεφωνεί και του ζητάει να συναντηθούν.

Η Χαρά ντύνεται και ετοιμάζεται να βγει έξω ενώ πάιρνει μαζί της και το όπλο του πατέρα της. Όμως ο Διαμαντίδης φτάνοντας στο σπίτι του τη βλέπει και αποφασίζει να την παρακολουθήσει. Ο Μάνος παραγγέλνει ένα μονόπετρο για να κάνει πρόταση γάμου στη Μαρίνα και τελικά της το περνάει στο δάχτυλο της, γεμίζοντάς την συγκίνηση αλλά και πανικό. Στο μεταξύ η Κρίστη γυρίζει στο σπίτι της όπου την περιμένει η Χαρά η οποία την ακινητοποιεί με την απειλή του όπλου της...


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ