Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδια 209 - 210

Διαφήμιση
Δευτέρα 3/10/16 - Επεισόδιο 209: Ο Πέτρος ζητάει από τον γιατρό της κλινικής να αυξήσουν τη δόση των φαρμάκων της Εύας. Η Κρίστη περιποιείται την Άννα, αλλά της λέει πως αν δε βρεθεί το μωρό της, δε θα μπορέσει ποτέ να την ξανανιώσει ως μάνα της. Η Ντορέτα ζητάει από κάποιον περαστικό να τηλεφωνήσει σε κλειδαρά για να μπει στο διαμέρισμά της, όταν ένα περιπολικό με τη φωτογραφία του μωρού την πλησιάζει. Ο Αντρέας με τη Δάφνη και τον Σολωμού στο πίσω κάθισμα, βρίσκονται καθοδόν για την κλινική που τους έχει υποδείξει ο Σολωμού, καθώς ο Βίκτωρας επισκέπτεται κατά καιρούς έναν συγκεκριμένο γιατρό για μία θεραπεία που κάνει.

Ο Τζόνυ υποδέχεται με χαρά την Κρίστη που έχει αλλάξει γνώμη και θα παρευρεθεί στην απονομή, μαζί με την Έλσα. Η Δάφνη κι ο Αντρέας φτάνουν στο γραφείο του γιατρού του Βίκτωρα και αιφνιδιάζονται όταν εκείνος αναγκάζεται να τους ομολογήσει πως ο Αλεξιάδης φτάνει σε λίγο στο γραφείο του, καθώς άλλαξαν το ραντεβού τους για τώρα. Την ίδια ώρα, ο Μάρκος, ο συνάδερφος από τη Δίωξη που έχει μείνει στο αυτοκίνητο για να φυλάει τον Σολωμού, βλέπει τον Βίκτωρα στο γκαράζ της κλινικής με τους άντρες του και τηλεφωνεί στον Αντρέα. Η Μάρθα φτάνει άρον-άρον στο σπίτι της Δάφνης για να βοηθήσει τον Πέτρο στο χειρισμό του με την Έλενα, αφού εκείνη έχει κλειδωθεί στο δωμάτιό της και αρνείται να ανοίξει. Η Μαρίνα έχει στήσει το καβαλέτο της στη λίμνη και ζωγραφίζει, όταν φτάνει ο Μάνος. Η Ντορέτα καταφέρνει να μπει στο διαμέρισμα με τη βοήθεια κλειδαρά.

Ο Βίκτωρας μπαίνει στο γραφείο του γιατρού και σαστίζει όταν βλέπει μπροστά του τον Αντρέα και τη Δάφνη να τον σημαδεύουν με τα υπηρεσιακά τους όπλα. Ο Μάνος και η Μαρίνα δεν μπορούν να αντισταθούν στον έpωτά τους και αφήνεται ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, με τη συμφωνία πως ό,τι γίνει τώρα μεταξύ τους, θα είναι σαν ένα όνειρο που έζησαν και οι δύο ταυτόχρονα. Οι αστυνομικοί φτάνουν στην κλινική και συλλαμβάνουν τον Βίκτωρα Αλεξιάδη. Αντρέας και Δάφνη αγκαλιάζονται ανακουφισμένοι που από ‘δω και στο εξής θα ασχοληθούν μόνο με τη σχέση τους. Ένα σήμα που έρχεται στη Δίωξη από τον κλειδαρά που άνοιξε στη Ντορέτα, κινητοποιεί όλο το Σώμα, που ενημερώνει τη Δάφνη και τον Αντρέα.

Η Κρίστη ενημερώνεται από τη Δάφνη πως μάλλον βρέθηκε η Ντορέτα και το μωρό και τρελαίνεται. Ο Πέτρος λέει στη Μάρθα πως δεν μπορεί να περάσει τη ζωή του με την Έλενα, εκείνη όμως με βαριά καρδιά του λέει πως πρέπει να το κάνει. Η Άντρη υποδέχεται τον Κυριάκο στο σπίτι της με βαθιά συγκίνηση. Εκείνος ωστόσο εξακολουθεί να την αντιμετωπίζει με σκληρότητα, γεγονός που την καταρρακώνει ψυχολογικά. Η Ντορέτα ετοιμάζεται να φύγει από το πρώην ιατρείο της γυναικολόγου, καθώς το βλέμμα του κλειδαρά τής προξένησε άγχος σε σχέση με το μωρό. Η Άννα κρατάει συντροφιά στην Ελπίδα όσο η Μάρθα λείπει. Η Κρίστη και η Έλσα ακολουθούν τη Δάφνη στο σπίτι που κρύβεται η Ντορέτα με το μωρό...

Το βίντεο αρχίζει μετά το 0:10...Τρίτη 4/10/16 - Επεισόδιο 210: Η έφοδος στο σπίτι της γυναίκας βαίνει άκαρπη για την Κρίστη, καθώς η καταγγελία αφορούσε στο κύκλωμα εμπορίου βρεφών που δρούσε στην Κύπρο και τα Βαλκάνια, με τη συγκεκριμένη γυναίκα να έχει υιοθετήσει παράνομα ένα ξένο μωρό. Η Κρίστη απογοητεύεται για άλλη μία φορά. Η Μάρθα γυρίζει σπίτι και εκπλήσσεται ευχάριστα όταν βλέπει πόσο χαίρεται η Ελπίδα με την παρουσία της Άννας εκεί. Ο Χρήστος ζητάει από τη Σοφία, μία συνάδερφό του από την Αθήνα, να έρθει στην Κύπρο και να αναλάβει τον Μάνο, αφού τα αποτελέσματα των εξετάσεών του είναι απογοητευτικά. Ο Μάνος που το ακούει, υπόσχεται πως από ‘δω και πέρα θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει υγιής και να πάρει πίσω τη ζωή του. Ο Αντρέας διασκεδάζει τη σύλληψη του Βίκτωρα, με τον ίδιο να οργίζεται αλλά και να τον απειλεί ανοιχτά πως σύντομα και ο ίδιος θα του κάνει παρέα στο κελί του, ως δολοφόνος του Σερέτη.

Ο Κυριάκος βλέπει τα λερωμένα από το γρασίδι ρούχα της Μαρίνας, αλλά αποφασίζει να μην της πει τίποτα. Ο Άλκης περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα που θα αναδείξουν τον νέο Γραμματέα της Νεολαίας του Κόμματος, με τον Διαμαντίδη να του εκφράζει την πεποίθησή του πως όχι μόνο θα είναι αυτός ο νικητής, αλλά σύντομα θα γίνει και Βουλευτής. Η γυναικολόγος λέει στην Ντορέτα να ετοιμάζεται για το λιμάνι, καθώς έφτασε η στιγμή να μπαρκάρει για Μαρόκο. Την ίδια στιγμή, ο Τζόνυ βρίσκεται έξω από το γραφείο της Ιωάννου και την παρακολουθεί. Ο Βίκτωρας αιφνιδιάζεται όταν τον επισκέπτεται στο κελί του ο Σερέτης, τον οποίο θεωρούσε νεκρό. Ο Αντρέας και η Δάφνη είναι έτοιμοι για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους, έξω από όσα τους βασάνιζαν μέχρι τώρα και σκέφτονται να μετακομίσουν σε άλλο σπίτι.

Η Κρίστη, απελπισμένη, τηλεφωνεί στον Άλκη και τον παρακαλεί να αποσύρουν την αμοιβή και το amber alert, καθώς φοβάται πως η Ντορέτα θα κάνει κακό στο μωρό τους. Ο Τζόνυ ακινητοποιεί τη γυναικολόγο Ιωάννου και την πιέζει να του πει πού βρίσκεται η Ντορέτα. Την ίδια στιγμή, ο Νικήτας, ο καπετάνιος του πλοίου, της τηλεφωνεί για να δώσει οδηγίες κινήσεων, αλλά η Ιωάννου δεν απαντά. Έτσι, περνάει την ώρα του σε ένα καφενεδάκι, στο λιμάνι, όταν βλέπει το σήμα του amber alert και την αμοιβή που δίνεται. Ο Μάνος ετοιμάζει τα πράγματά του για να εισαχθεί και πάλι στο νοσοκομείο.

Η Έλσα, που δε γνωρίζει πως η μεταμόσχευση έγινε ενώ η ίδια είχε πυρετό, νομίζει πως για την κακή του κατάσταση ευθύνεται η Μαρίνα και οργίζεται. Ο Σερέτης ενημερώνει τον Αντρέα και τη Δάφνη πως, παρόλο που δεν μπόρεσε να πάρει κουβέντα από τον Βίκτωρα, είναι πρόθυμος να τους δώσει κάποιες μέρες άδεια για να ξεκουραστούν. Παράλληλα όμως, ο Βίκτωρας δίνει εντολή στον δικηγόρο του να κάνει τα δέοντα για να βάλει και τον Αντρέα στη φυλακή, καθώς ο ίδιος έχει έναν άσσο στο μανίκι που ενοχοποιεί τον Γεωργόπουλο. Η Ντορέτα φτάνει στο λιμάνι και μαθαίνει πού είναι αραγμένο το πλοίο που κυβερνά ο Νικήτας. Καθοδόν συναντιούνται κι ο Νικήτας παρατηρεί το μωρό, προβληματισμένος...

Το βίντεο αρχίζει μετά το 0:10...


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ