Breaking News

Από τα «Εγκλήματα» του Ant1 στη νέα σειρά του Star

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι ετοιμασίες για τη νέα σειρά του Star «Η μαμά λείπει σε ταξίδι για δουλειές».

Όπως είχαμε προαναφέρει πρόσφατα στο greek-web-tv.com, η κωμική σειρά θα είναι εβδομαδιαία και θα προβάλλεται και από το Mega Κύπρου.

Το σενάριο φέρει την υπογραφή της Άννας Χατζησοφιά και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Φωτεινή Κοτρώτση. Όσον αφορά το πρωταγωνιστικό καστ, αποτελείται από την Καίτη Κωνσταντίνου, τον Άρη Σερβετάλη και τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη.

Στην ίδια δουλειά ήταν να πρωταγωνιστήσει και η Άβα Γαλανοπούλου η οποία τελικά δεν θα είναι και οι πληροφορίες ήθελαν να παίρνει τη θέση της τελικά η Φωτεινή Μπαξεβάνη

Σε δημοσίευμά της η Espresso επιβεβαιώνει την συμμετοχή της Φωτεινής Μπαξεβάνη στη σειρά.

Η ίδια μαζί με την Καίτη Κωνσταντίνου υπήρξαν κολλητές «φαρμάκι» στα «Εγκλήματα», ως «Πέπη» και «Σωσώ», και τώρα ετοιμάζονται να ενώσουν και πάλι τις καλλιτεχνικές δυνάμεις τους.

Στη σειρά συμμετέχουν επίσης η Αννα Μονογιού και η Μένια Μαθιουδάκη, η γνωστή "Παυλίνα" από το  "Ρουά Ματ". Τα γυρίσματα θα αρχίσουν στην Κύπρο στις 22 Αυγούστου.

Η Φωτεινή Μπαξεβάνη μίλησε στην Espresso για το ρόλο της στη σειρά:

Υποδύεται τη Τζένη, μια μπριόζα κομμώτρια, που είναι άψογη επαγγελματίας και έχει μια αδυναμία στη ζωή της: την κόρη της (Μένια Μαθιουδάκη). Στη ζωή της μπαίνει τυχαία η Αντζι (Καίτη Κωνσταντίνου), με την οποία γίνονται φίλες καρδιάς. Η Άντζι τής εμπιστεύεται ότι ζει ένα δράμα, καθώς πρέπει να συγκατοικήσει με τον πρώην άνδρα της κόρης της (Λεωνίδας Καλφαγιάννης) και τα εγγόνια της, καθώς η θυγατέρα της (Αννα Μονογιού) λείπει στο εξωτερικό για δουλειές και τους στέλνει συνάλλαγμα.

«Το μόνο που αγνοούμε και οι δυο είναι ότι η κόρη μου είναι η νυν αγαπημένη του πρώην γαμπρού της» πρόσθεσε η ηθοποιός.