Breaking News

Kara Sevda: Επεισόδια 34 - 35 - 36

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 25/7/16 - Επεισόδιο 34: Ο Γκαλίπ, άθελά του, βοηθά τον Κεμάλ να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιό του, όταν αναλαμβάνει να γίνει ο οικοδεσπότης της δεξίωσης. Με αυτόν τον τρόπο, ο Κεμάλ σχεδιάζει να βάλει τον άνθρωπό του μέσα στο σπίτι και να ψάξει τα πολυπόθητα στοιχεία για εκείνη τη νύχτα. Η Νιχάν στριμώχνει τη Ζεϊνέπ και προσπαθεί να την προειδοποιήσει για τον Εμίρ.

Τρίτη 26/7/16 - Επεισόδιο 35: Ο Εμίρ, για πρώτη φορά ανίσχυρος, θα αναγκαστεί να υπακούσει τη Νιχάν και να της πει τα πάντα για τη μητέρα του και τα παιδικά του χρόνια. Η μέρα της δεξίωσης φτάνει και, μαζί με τους καλεσμένους στην έπαυλη, καταφτάνει και ο Ζεχίρ που έχει αναλάβει μια πολύ δύσκολη αποστολή για τον Κεμάλ.

Τετάρτη 27/7/16 - Επεισόδιο 36: Η Νιχάν φτάνει εγκαίρως στο νοσοκομείο και αμέσως ενημερώνει τη Λεϊλά για την κατάσταση του Κεμάλ. Ο Κεμάλ συνέρχεται, αλλά είναι αποφασισμένος να κρατήσει τη Νιχάν μακριά του. Ο Γκαλίπ ανακαλύπτει ότι κάποιος παραβίασε το χρηματοκιβώτιό του και οι υποψίες του πέφτουν αμέσως πάνω στον Εμίρ.

Για την αρχική σελίδα "Kara Sevda" πατήστε ΕΔΩ