Breaking News

Ξαφνικά άλλαξαν όλα: Απέσυρε η Amber Heard τα περιοριστικά μέτρα στον Johnny Depp

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Λίγες μέρες μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο από το TMZ, που καταγράφηκε από την Amber Heard και έδειχνε τον σύζυγό της Johnny Depp να σπάει την κουζίνα του σπιτιού τους την περίοδο που έμεναν μαζί, υπάρχει μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση του διαζυγίου τους.

Οι δυο τους είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν το διαζύγιο και να τελειώσει σύντομα η υπόθεση ωστόσο άλλαξαν τη στάση τους, λέγοντας ότι δεν πρόκειται να προκαλέσουν ο ένας στον άλλο οποιαδήποτε άλλη σωματική ή συναισθηματική βλάβη.

Όπως δημοσιεύει το σάιτ του BBC, σε κοινή δήλωση το ζευγάρι αναγνώρισε ότι η σχέση τους ήταν ασταθής.

"Η σχέση μας ήταν έντονα παθιασμέvη και μερικές φορές ασταθής, αλλά πάντα είχαμε αγάπη. Καμία από τις δύο πλευρές δεν προέβη σε ψευδείς κατηγορίες με σκοπό το οικονομικό κέρδος. Δεν υπήρξε ποτέ καμία πρόθεση για σωματική ή συναισθηματική βλάβη. Καμία." αναφέρει χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, η δήλωση.

Παράλληλα η Amber Heard φαίνεται ότι αποφάσισε να γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή της καθώς την Τρίτη κατέθεσε πρόταση να αποσυρθούν τα περιοριστικά μέτρα στον Johnny Depp σύμφωνα με τα οποία δεν του επιτρεπόταν να την πλησιάσει μετά την εμφάνισή της στο δικαστήριο με μώλωπες όπου τον κατηγόρησε για ενδοοικογενειακή βiα.

Στην απόσυρση των περιοριστικών μέτρων ίσως έπαιξε ρόλο και η αποζημίωση που πήρε ως "κομμάτι" του διαζυγίου τους. Σύμφωνα με τη Daily Mail  η 30χρονη ηθοποιός και μοντέλο θα εισπράξει ένα ποσό κοντά στα 7 εκατομμύρια δολάρια...

Πληροφορίες από: BBC - Daily Mail