Breaking News

Johnny Depp - Amber Heard: Βίντεο δείχνει τον ηθοποιό έξαλλο να σπάει το σπίτι τους

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα "καίει" ξανά τον Johnny Depp. Είχαν προηγηθεί οι φωτογραφίες που έδειχναν την σύζυγό του με μώλωπες και μια σειρά από sms που φέρεται να αντάλλαξαν η 30χρονη ηθοποιός με τον βοηθό του Johnny Depp.

Μετά τα περιοριστικά μέτρα που του έκανε η Amber Heard λίγες μέρες μετά την κατάθεση του διαζυγίου, ισχυριζόμενη ότι ζούσε συνεχώς με το φόβο καθώς είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βiας κατ' εξακολούθηση κατά τη διάρκεια των 15 μηνών γάμου τους, ένα βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα από το TMZ, το οποίο καταγράφηκε από την ίδια την Heard.

Το βίντεο, που πιστεύεται ότι τραβήχτηκε πριν από τις 21 Μαΐου 2016, ημέρα που ο ο Johnny Depp κατηγορείται ότι τις προκάλεσε μώλωπες με τη ρίψη ενός iPhone στο κεφάλι της, δείχνει τον ηθοποιό τις πρωινές ώρες μεθυσμένο, σε έξαλλη κατάσταση να σπάζει την κουζίνα τους.

Έχοντας πιει σχεδόν ένα ολόκληρο μπουκάλι κρασί χτυπούσε τα ντουλάπια της κουζίνας ενώ κάποια στιγμή της επιτέθηκε. Η 30χρονη τον ρωτούσε τι συνέβη και ο Depp εκνευρισμένος της απάντησε "Δεν ήσουν εδώ οπότε τίποτα δεν συνέβη σε σένα".

"Ναι έχεις δίκιο. Εγώ μόλις ξύπνησα και ήσουν τόσο γλυκός και καλός. Δεν τσακωθήκαμε καν σήμερα το πρωί. Το μόνο που έκανα ήταν να σου πω συγγνώμη" του είπε η Heard.

Ο ηθοποιός συνέχισε να είναι σε κατάσταση εκτός εαυτού. "Θέλεις να δεις κάτι τρελό, θα σου δείξω κάτι τρελό" της είπε και άρχισε να σπάει πράγματα.

Η Amber Heard ρωτήθηκε για το βίντεο αλλά δεν θέλησε να το σχολιάσει. Από την πλευρά του ηθοποιού, οι δικηγόροι του σε μια προσπάθεια τους να δικαιολογήσουν μάλλον τα... αδικαιολόγητα, έκαναν λόγο για επεξεργασμένο υλικό.

Δείτε το βίντεο του TMZ.


Πηγή: Daily Mail