Breaking News

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τον άγριο καυγά της Lohan με τον Tarabasov στη Μύκονο (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μύκονος δεν έφερε ευτυχία στη σχέση της Lindsay Lohan με τον 23χρονο Ρώσο μεγιστάνα Egor Tarabasov. Μετά τις διακοπές τους στο νησί των Ανέμων το ζευγάρι χώρισε.

Σήμερα κάνουν το γύρο του διαδικτύου οι φωτογραφίες που δείχνουν τη Lindsay Lohan να καυγαδίζει άγρια στη Μύκονο με τον μεθυσμένο αρραβωνιαστικό της.

«Δεν μπορώ να μείνω σε μια σχέση μόνο για την αγάπη» είπε σε συνέντευξή της η ηθοποιός και τραγουδίστρια και πρόσθεσε «Καμία γυναίκα δεν μπορεί να χτυπηθεί και να μείνει με το εν λόγω πρόσωπο, εφόσον το πρόσωπο αυτό δεν είναι διατεθειμένο να ζητήσει συγγνώμη».


Μάλιστα, όπως αναφέρει η Daily Mail, που δημοσιεύει και τις φωτογραφίες από τον καυγά του πρώην ζευγαριού στη Μύκονο, η Lohan παραδέχτηκε πως ο Tarabasov της είχε επιτεθεί αρκετές φορές στο παρελθόν. Παρόλα αυτά άφησε ένα "παραθυράκι" καθώς είπε ότι η σχέση τους τελείωσε... "προς το παρόν".

Στις φωτογραφίες που καταγράφηκαν στη Μύκονο, το ζευγάρι βρισκόταν στην παραλία μέσα σε ένα μαύρο jeep και καυγάδιζε. Η 30χρονη πέταξε το κινητό του Tarabasov και βγήκε από το αυτοκίνητο για να το πάρει. Τότε εκείνος την έπιασε και την ακινητοποίησε βiαια. «Ο Egor ήπιε πάρα πολύ και φερόταν σαν τρελός» είπε για τον καυγά τους χαρακτηριστικά η Lohan.

Μετά τον καυγά τους στη Μύκονο το ζευγάρι είχε νέο καυγά στο σπίτι, στην χλιδάτη περιοχή Knightsbridge του Λονδίνου. Η ηθοποιός βρήκε στο μπαλκόνι ουρλιάζοντας για βοήθεια. Ακούστηκε να φωνάζει ότι ο Tarabasov προσπαθούσε να τη στραγγαλίσει και κατόπιν κατέφτασε και η αστυνομία. Από τότε οι δυο τους δεν βρέθηκαν ξανά μαζί.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Lohan μίλησε ανοιχτά για τον Tarabasov. Σε κάποια στιγμή της συνέντευξής της άρχισε να κλαίει. «Ήθελα να κάνω αυτή τη συνέντευξη, γιατί ήρθε η ώρα να πω την αλήθεια. Υπήρξαν τόσα πολλά ψέματα για μένα πρόσφατα. Το είχα κρατήσει κρυφό τόσο πολύ καιρό, αλλά τώρα είμαι φοβισμένη για το τι θα μπορούσε να κάνει ο Egor σε μένα. Δεν είναι η πρώτη φορά. Αυτό είναι το πρόβλημα» πρόσθεσε με δάκρυα στα μάτια.





Πηγή: Daily Mail