Breaking News

Πρόσωπο - έκπληξη στο «Daddy Cool» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών εξελίχτηκε η σειρά "Daddy Cool" του Ant1 παρά το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε από την αρχή της περσινής σεζόν.

Μετά τον Στέφανο (Ορέστης Τζιόβας) και τον Θαλή (Νίκος Πουρσανίδης) που είδαμε στο τέλος του 1ου κύκλου, τη νέα σεζόν θα εισβάλει και τρίτο πρόσωπο στη ζωή του Μάξιμου και θα φέρει ανατροπές στην εξέλιξη της σειράς.

Πρόκειται για την ηθοποιό Αγοραστή Αρβανίτη η οποία είναι η σύντροφος του Θανάση Τσαλταμπάση. Το ζευγάρι είναι μαζί 7 χρόνια και παρόλο που δεν σκέφτεται τον γάμο, είναι τρελά εpωτευμένο και τη «χημεία» τους θα τη δούμε από τον Νοέμβριο και στη μικρή οθόνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, η σεναριογράφος της σειράς Τίνα Καμπίτση έγραψε έναν νέο ρόλο για τη σύντροφο του πρωταγωνιστή. Θα υποδυθεί τη μυστηριώδη και κομψή Κατερίνα η οποία θα μπει στο Μama's και δεν θα θέλει να ξεκολλήσει τόσο από τον Μάξιμο όσο και από τον αδερφό του Μήτσο και τον πατέρα τους. Ήδη το ζευγάρι γύρισε τις πρώτες κοινές σκηνές του και ο Τσαλταμπάσης ενθουσιάστηκε με την όρεξη για δουλειά της αγαπημένης του.