Breaking News

Έγινε η δίκη για την αγωγή της Σπυροπούλου σε Λιάγκα - Σταμάτη: Διάλογοι από το δικαστήριο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το Φεβρουάριο του περασμένου έτους κατέθεσε αγωγή στον Γιώργο Λιάγκα και την Σάσα Σταμάτη για κάποιες φράσεις που ακούστηκαν στην εκπομπή στις αρχές του ίδιου μήνα.

Στην αγωγή της ανέφερε, μεταξύ άλλων, όπως είχε δημοσιεύσει τότε η Espresso: «Ο εναγόμενος (Γ. Λιάγκας) αφενός με παρουσίασε προς το πολυπληθές τηλεοπτικό κοινό του (...) ως δήθεν πρόσωπο χωρίς αξιοπρέπεια και ηθικές αξίες, που κατ' ουσία "ξεπουλιέται", "εξαγοράζεται", όντας τίποτα παραπάνω από ένα... "κopιτσάκι" που καταδέχεται να το "πληρώνουν", με οποίους περαιτέρω λίαν χυδαioυs υπαινιγμούς μπορεί να φέρει μια τέτοια δήλωση". Με τους ψευδείς ισχυρισμούς του αλλοίωσε τη δημόσια εικόνα μου και με μείωσε μπροστά στα μάτια του κοινού. Όχι μόνο δεν με πληρώνει κανένας, αλλά ουδέποτε καταδέχτηκα εν γένει ως ανεξάρτητη γυναίκα και χειραφετημένη γυναίκα τρίτοι να πληρώνουν για εμένα, παρέχοντάς μου υλικά αγαθά ή οιοδήποτε άλλου είδους υπηρεσίες.»

Χθες έγινε η δίκη και η Τατιάνα Στεφανίδου παρουσίασε στην εκπομπή της όλο το ρεπορτάζ μαζί με ένα μέρος των διαλόγων που έλαβαν χώρα στην αίθουσα του δικαστηρίου ενώ στην εκπομπή μίλησε και ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δικηγόρος του Γιώργου Λιάγκα και της Σάσας Σταμάτη.

Δείτε το βίντεο.