Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδιο 255, Β Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τετάρτη 7/12/16 - Επεισόδιο 255: Η Άννα ετοιμάζεται για βόλτα με τον Φαίδωνα, όταν έρχεται ο Δήμος. Ο Πέτρος χτυπάει την πόρτα της Μάρθας, αλλά εκείνη δεν του ανοίγει. Ο Μάνος σπεύδει στον χώρο του Στέφανου για να δει τι συμβαίνει στην Έλσα. Η Κρίστη πηγαίνει στο ιατρείο του Κίμωνα και του ζητάει τον λόγο που την αποφεύγει. Όταν καταλαβαίνει πως εκείνος είναι εpωτευμένος μαζί της, προσπαθεί να πείσει τον εαυτό της πως δεν υπάρχει τίποτα το εpωτικό από τη δική της πλευρά. Παράλληλα και η Ηρώ συνειδητοποιεί πως τρέφει πραγματικά αισθήματα για τον Άλκη. Η Δάφνη καταλαβαίνει πως ο Αντρέας δεν είναι έτοιμος να αναλάβει τις υποχρεώσεις του απέναντι στον Οδυσσέα. Τα πράγματα χειροτερεύουν όταν έρχεται η γυναίκα από την Πρόνοια και διαπιστώνει την ένταση ανάμεσά τους. Ο Μάνος δεν καταφέρνει να συνεφέρει την Έλσα από το σοκ της απώλειας της Μαρίνας και ζητάει τη βοήθεια της Μάρθας. Ο Χρήστος κατηγορεί τη Σοφία πως βάζει λόγια στον Μάνο, λέγοντας πως δε θα ησυχάσει μέχρι να ανακαλύψει τι κρύβεται πίσω από τη συμπεριφορά της. Η Σοφία κλονίζεται, καθώς βλέπει πως ο Χρήστος επιμένει να της χαλάει τα σχέδια. Η Δάφνη προσπαθεί να πείσει τη γυναίκα της Πρόνοιας πως είναι κατάλληλοι για γονείς, λέγοντας πως είναι έτοιμη να απέχει από τη δουλειά της για να φροντίζει τον Οδυσσέα.

Ο Αντρέας, που δεν μπορεί να διαχειριστεί το πάθος της, εκνευρίζεται και φεύγει, ενώ ο μικρός παρακολουθεί τη σκηνή με κομμένη την ανάσα. Ο Μάνος πείθει την Έλσα να δει τη Μάρθα. Ο Δήμος μιλάει στην Άννα για τα αισθήματα που τρέφει για εκείνη. Η Άννα κολακεύεται, αλλά το μεγάλο μυστικό που κρύβει ο Δήμος από το παρελθόν του, είναι γι’ αυτήν ανεξερεύνητο. Η Σύλβια ενθουσιάζεται με την Κρίστη, που της ζητάει να τη συνοδεύσει στη συνέντευξή της, αφού βλέπει πως αρχίζει να της γίνεται πολύτιμη. Η Δάφνη καταφέρνει να κερδίσει τη συμπάθεια της κυρίας από την Πρόνοια. Η Εύα ξεγελάει τον Κυριάκο για την κατάθεσή της στην αστυνομία, αφού μέσα της έχει αποφασίσει να τον κλείσει στη φυλακή για το κακό που έκανε στην αδερφή της. Η Μάρθα προσπαθεί να γλυκάνει τον πόνο της Έλσας. Η Σοφία στέλνει μήνυμα στον Μάνο πως δεν μπορεί να είναι άλλο γιατρός του και καλύτερα να μην ξανασυναντηθούν. Ο Δήμος οργίζεται με τον Διαμαντίδη, που τον κατηγορεί για τον κοριό που βρέθηκε στο γραφείο του Άλκη και τον συμβουλεύει να ψάξει στο κοντινό τους περιβάλλον, ενώ και η Κρίστη πιστεύει πως πίσω από την παρακολούθηση κρύβεται η Ηρώ.

Ο Κυριάκος προσπαθεί να ζήσει μία φυσιολογική καθημερινότητα, αλλά η ανάμνηση της Μαρίνας δεν τον αφήνει. Ο Μάνος ευχαριστεί τον Στέφανο που συμπαραστέκεται στην Έλσα. Η Δάφνη λέει στον Αντρέα πόσο τυχερή αισθάνεται που έχει εκείνον και τον Οδυσσέα στη ζωή της, αλλά ο Αντρέας για άλλη μια φορά της εκφράζει στην ανησυχία του για το θέμα της υιοθεσίας του μικρού. Η Σοφία δεν απαντάει στα μηνύματα του Μάνου, ενώ παράλληλα υποδέχεται τη μητέρα της και τη κόρη της, που μόλις έχουν φτάσει στην Κύπρο. Ο Διαμαντίδης στριμώχνει την Ηρώ να παραδεχτεί πως εκείνη έβαλε τον κοριό και υποψιάζεται πως είναι εpωτευμένη με τον Άλκη. Η Κρίστη ετοιμάζεται για τη συνέντευξή της, έχοντας πάντα στο πλευρό της τη Σύλβια. Ο Οδυσσέας καταλαβαίνει πως ο Αντρέας δεν είναι ευχαριστημένος με την παραμονή του στο σπίτι τους, αλλά η Δάφνη τον καθησυχάζει. Ο Κυριάκος βλέπει στον ύπνο του τη Μαρίνα να τον καλεί να την ελευθερώσει. Η Σοφία ρωτάει τη Θεανώ εάν η ίδια κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση της Μαρίνας. Ο Κυριάκος φεύγει από το σπίτι του, κρατώντας φακό και φτυάρι...



Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ