Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδια 253 - 254, Β Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 5/12/16 - Επεισόδιο 253: Ο Χρήστος εκφράζει στον Μάνο την οργή του, που η Σοφία του επιτρέπει να πίνει. Η Σοφία από την άλλη δικαιολογεί τη στάση της, λέγοντας πως λίγο κρασί κάνει καλό στη ψυχολογία του. Ο Χρήστος φεύγει έξαλλος, ενώ ο Μάνος καθησυχάζει τη Σοφία, λέγοντας πως ο ίδιος την εμπιστεύεται απόλυτα. Η Σοφία προσποιείται ότι είναι στενοχωρημένη από την αντίδραση του Χρήστου, αλλά ο Μάνος τη διαβεβαιώνει πως όχι μόνο την εμπιστεύεται, αλλά ότι του έχει γίνει και απαραίτητη. Ο Δήμος λέει στη Μάρθα πως θα χρειαστεί τη βοήθειά της για τον γιο του. Ο Δημήτρης βρίσκεται έξω από το σπίτι του Αντρέα και αποχαιρετάει τη Δάφνη με τον δικό του τρόπο. Ο Πανίκος λέει στη Δάφνη πως ο μάρτυρας που κατέθεσε για τη Μαρίνα είναι μυθομανής. Η Ελπίδα πλησιάζει τον Φοίβο. Η Άννα ευχαριστεί τον Δήμο που προβάλει την Κρίστη από τα Μέσα του. Όταν εκείνος λέει πως θεωρεί τον εαυτό του μέλος της οικογένειάς τους, η Κρίστη αντιδράει έντονα. Ο Πέτρος βλέπει την τρυφερή σκηνή της Έλενας με τον Οδυσσέα κι έρχονται στο μυαλό του σκηνές από το παρελθόν. Η Έλενα συγκινείται και τον παρασύρει στο κρεβάτι. Ο Πέτρος ενδίδει. Η Κρίστη ξεμοναχιάζει την Άννα και της ζητάει να βάλει φρένο στις διαθέσεις του Δήμου. Η Άννα αντιδράει πιστεύοντας πως ζηλεύει.

Η Σοφία γράφει ένα εξομολογητικό γράμμα στον αδερφό της, λέγοντας πως νιώθει να εpωτεύεται πραγματικά τον Μάνο. Η Έλσα βλέπει ξανά τον ίδιο εφιάλτη με τον Μάνο να παρασύρεται από κάποιο αμάξι και να πεθαίνει και πανικοβάλλεται καθώς νιώθει πως ο πατέρας της κινδυνεύει. Το δείπνο στο σπίτι της Κρίστης τελειώνει, όταν ένας έντονος καυγάς ανάμεσα στον Δήμο και τον Φοίβο οδηγεί τον τελευταίο να φεύγει έξαλλος από το σπίτι. Όλοι ταράζονται, αλλά ο Διαμαντίδης προσπαθεί να υποβαθμίσει το συμβάν. Η Σοφία σκίζει το γράμμα στον αδερφό της και τα βάζει με τον εαυτό της που παρασύρθηκε από τα συναισθήματά της. Η Δάφνη ανακρίνει ξανά τον μάρτυρα και διαπιστώνει πως πέφτει σε αντιφάσεις. Ο Πέτρος, μετά από την εpωτική του συνεύρεση με την Έλενα, βρίσκεται σε αδιέξοδο. Ο Αντρέας φεύγει για να μιλήσει ο ίδιος στην Έλσα και τον Μάνο για την άκυρη κατάθεση του μάρτυρα, ενώ την ίδια ώρα η Δάφνη παραλαμβάνει το δέμα του Δημήτρη και ταράζεται. Η Κρίστη καταλαβαίνει πως το δείπνο ήταν στημένο για να βρεθεί ο Δήμος με την Άννα, αλλά ο Άλκης το αρνείται. Ο Δήμος στέλνει μια ανθοδέσμη στην Άννα και της γράφει ότι θέλει να συναντηθούν.

Η Έλσα λέει στον Μάνο την αίσθησή της πως κινδυνεύει από κάποιον. Την ίδια ώρα, ο Αντρέας τους ενημερώνει για τις αντιφάσεις του μάρτυρα, γεμίζοντάς τους ξανά απελπισία. Ο Χρήστος μιλάει σκληρά στη Σοφία για τη μέθοδο που ακολουθεί με τον Μάνο. Η Έλσα σοκάρεται όταν ο Μάνος της λέει πως πρέπει να το πάρουν απόφαση ότι η Μαρίνα έχει πεθάνει. Ο Πέτρος λέει στη Δάφνη πως παρασύρθηκε με την Έλενα. Ο Δήμος πηγαίνει στο σπίτι της Μάρθας και της ζητάει να αναλάβει τον Φοίβο. Εκείνη αρνείται, λέγοντας πως φεύγει για την Ελλάδα. Η Ελπίδα που τους ακούει λέει πως τελικά άλλαξε γνώμη και δε θέλει να φύγουν, ενώ την προτρέπει να αναλάβει τον Φοίβο. Η Κρίστη μπαίνει στο σπίτι της Άννας και βλέπει την ανθοδέσμη. Όταν η Άννα της λέει πως θα συναντήσει τον Δήμο, ταράζεται περισσότερο και προσπαθεί να την πείσει να μην μπλέξει μαζί του. Η Άννα για μία ακόμα φορά αντιδράει. Η Ηρώ παρασύρει τον Άλκη να δοκιμάσει τη «μαγική» άσπρη σκόνη, που θα του δώσει ενέργεια μέχρι τις εκλογές. Η Ελπίδα επιμένει στην απόφασή της να μη φύγουν, καθώς θέλει να γνωρίσει καλύτερα τον Φοίβο. Ο Μάνος πηγαίνει στη λίμνη και αποχαιρετά τη Μαρίνα με το δικό του τρόπο...


Τρίτη 6/12/16 - Επεισόδιο 254: Ο Σερέτης τηλεφωνεί στον Αντρέα για να ζητήσει συγνώμη για τη συμπεριφορά του με τον Οδυσσέα. Όταν βεβαιώνεται πως είναι στη Δίωξη μαζί με τη Δάφνη, μπαίνει σπίτι τους και τοποθετεί τον κοριό. Η σκόνη έχει επηρεάσει τη συμπεριφορά του Άλκη και η Ηρώ προβληματίζεται. Εκείνος όμως τη διαβεβαιώνει πως δεν θα παρασυρθεί. Η δασκάλα της Κρίστης την επαινεί για το εξαιρετικό ταλέντο της και την προτρέπει να ασχοληθεί με άλλο είδος μουσικής εκτός από την ποπ. Η Δάφνη προετοιμάζει την Έλσα για το δυσάρεστο ενδεχόμενο η μητέρα της να μη ζει. Η Σοφία στέλνει μήνυμα στον Μάνο να συναντηθούν. Ο Κυριάκος μαζεύει τα στοιχεία που ενοχοποιούν τον Πέτρο, αλλά η Αστυνομία κάνει έφοδο στο σπίτι του και τον οδηγεί ξανά στο Τμήμα. Η Έλσα περιπλανάται στους δρόμους σοκαρισμένη. Τα δοκιμαστικά με τον κοριό στο σπίτι του Αντρέα λειτουργούν τέλεια, με τον Σερέτη να είναι σίγουρος πια πως θα οδηγήσει τις έρευνές του με τον Οδυσσέα όπως εκείνος θέλει. Ο Αντρέας προσπαθεί μάταια να επικοινωνήσει με τον Δημήτρη κι επιμένει να του πει η Δάφνη εάν έγινε κάτι μεταξύ τους.

Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης καίει όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία που είχε συλλέξει για τον Αντρέα, κρατώντας μόνο μία φωτογραφία της Δάφνης. Η Κρίστη ενθουσιάζεται με τη Σύλβια που παίρνει πρωτοβουλίες και τη βοηθάει στην καριέρα της. Με μία απότομη κίνηση του Άλκη αποκαλύπτεται ο κοριός που έχει βάλει η Ηρώ στο γραφείο του. Ο Διαμαντίδης προβληματίζεται για το ποιος μπορεί να τους παρακολουθεί και η Ηρώ οδηγεί τις υποψίες τους στον Δήμο. Η Μάρθα ακούει έκπληκτη την Έλενα να της λέει πως έκανε έpωτα με τον Πέτρο. Η Σοφία λέει στον Μάνο για τον καυγά της με τον Χρήστο κι εκείνος αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Ο αστυνόμος λέει στον Κυριάκο πως οι έρευνες για την υπόθεση της Μαρίνας στρέφονται ξανά πάνω του. Ο Κυριάκος ταράζεται. Η Θεανώ αφήνει μήνυμα στους άντρες της πως δεν θα τους δώσει τα υπόλοιπα χρήματα. Η Νεφέλη, που την ακούει, απορεί.

Η Μάρθα καλεί επανειλημμένα τον Πέτρο στο τηλέφωνο, αλλά εκείνος αποφεύγει να της μιλήσει. Ο Σερέτης ακούει τον Οδυσσέα να λέει στη Δάφνη και τον Αντρέα πως θέλει να τους βοηθήσει και θα πιέσει τον εαυτό του να θυμηθεί κάτι για το στικάκι. Ο Στέφανος προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Μάνο. Την ίδια στιγμή, εκείνος λογοφέρνει έντονα με τον Χρήστο, αφού πιστεύει πως υπομονεύει τις μεθόδους της Σοφίας απέναντί του επειδή ζηλεύει τη σχέση τους. Η Κρίστη καλεί τον Κίμωνα στο skype κι όταν διαπιστώνει πως εκείνος έχει γυρίσει στην Κύπρο, ξαφνιάζεται. Ο Κυριάκος δίνει στην Εύα τα στοιχεία για τον Πέτρο και της ζητάει να του βρει άλλοθι για το βράδυ της εξαφάνισης της Μαρίνας. Εκείνη δεσμεύεται, ενώ στη συνέχεια επικοινωνεί με τον Νικήτα, λέγοντας πως πρέπει να αποσπάσει από τον Πέτρο 500.000 ευρώ. Η ένταση ανάμεσα στον Μάνο και τον Χρήστο κορυφώνεται, όταν ο Μάνος του λέει πως δε θέλει να τον ξαναδεί ποτέ...


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ