Breaking News

Η απόφαση του δικαστηρίου για την αγωγή της Σπυροπούλου σε Λιάγκα - Σταμάτη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ήρθε στη δημοσιότητα σήμερα αρχικά από το "ΣΟΥ-ΚΟΥ" και κατόπιν από τα "Αποκαλυπτικά" η απόφαση του δικαστηρίου για την αγωγή που κατέθεσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε βάρος του Γιώργου Λιάγκα και της Σάσας Σταμάτη.

Αρχικά η Σπυροπούλου διεκδικούσε 250 χιλιάδες ευρώ από το Λιάγκα με την αιτιολογία ότι σχολιάζοντας δημοσίευμα άφησε να εννοηθεί ότι κάποιοι άνθρωποι πληρώνονται από κάποιον άλλο για να την προστατεύουν. Παράλληλα η παρουσιάστρια του Alpha διεκδικούσε το ίδιο ποσό από τη Σάσα Σταμάτη που είπε ότι πολλοί συνεργάτες από την εκπομπή  "Σπίτι μου σπιτάκι μου" απομακρύνθηκαν από τη Σπυροπούλου χωρίς λόγο.

Τον περασμένο Δεκέμβριο η Σπυροπούλου περιόρισε την απαίτησή της στα 50.000 ευρώ για κάθε εναγόμενο, μέσω των συνηγόρων της.

Τελικά η απόφαση του δικαστηρίου βγήκε την Παρασκευή το απόγευμα και η Σάσα Σταμάτη αθωώθηκε. Μάλιστα η Σπυροπούλου πρέπει να πληρώσει τα έξοδα στο δικηγόρο της Σταμάτη, που είναι 1.000 ευρώ. Από την άλλη ο Γιώργος Λιάγκας καλείται να πληρώσει 8.000 ευρώ. Επίσης η Σπυροπούλου πρέπει να καταβάλλει και 1.200 ευρώ για το δικαστικό ένσημο οπότε αν αφαιρεθούν και τα 1.000 ευρώ που θα δώσει στη Σταμάτη, το τελικό ποσό που θα καρπωθεί μειώνεται στα 5.800 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι στο "ΣΟΥ-ΚΟΥ" του Ant1 ειπώθηκε ότι η ποινή είναι εφέσιμη οπότε είναι πιθανό το παραπάνω ποσό να μειωθεί.

Δείτε το ρεπορτάζ της εκπομπής "Αποκαλυπτικά".