Breaking News

Η πρώτη δήλωση της Τριανταφύλλης Μπουτεράκου μετά την έξοδό της από το Δρομοκαΐτειο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την περιπέτειά της και την έξοδό της από το Δρομοκαΐτειο, η ηθοποιός Τριανταφύλλη Μπουτεράκου έκανε και την πρώτη δημόσια εμφάνισή της στο πλευρό του Σπύρου Μπιμπίλα.

Η ηθοποιός δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής "Φτιάξε καφέ να στα πω":

«Έλειπα δύο χρόνια και προφανώς είχαν παρεισφρήσει στην οικογένειά μου απόψεις τρίτων. Δεν είχα κάποια προβλήματα. Όταν ξεκαθαρίσει το θέμα - γιατί είναι πολύ νωπό -μακάρι να ξέρω κι εγώ τι έγινε σε δύο μεγάλους ανθρώπους που ήταν μόνοι τους. Τι ιδέες τους έβαλαν στο κεφάλι για μένα που έλειπα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δύο χρόνια δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά σε ένα χώρο, στη Μύκονο, που αν είχε γίνει κάτι πάρα πολλοί άνθρωποι θα το ήξεραν. Αν είχα πάθει κάτι κάποιος θα το είχε καταλάβει, να το πω πιο απλά. 

Προφανώς κάτι έγινε, λύθηκε, είμαι πολύ ευχαριστημένη με τον τρόπο που μου φέρθηκαν εκεί που πήγα αφού βρέθηκα νομικά να με πάνε. Βρέθηκα πολύ ξαφνικά τυλιγμένη μέσα σε ένα βράδυ σε μια κόλλα χαρτί και αυτό δεν ήταν ωραίο. Καθόλου ωραίο και καθόλου νόμιμο. Είμαι καλά, είμαι με τον σύντροφό μου, είμαι με τους γονείς μου και μένω μαζί τους, έχουμε βγάλει τους τρίτους απ' έξω, τα έχουμε βρει και ας αφήσουμε το Κράτος και τη Δικαιοσύνη να το ξεκαθαρίσουν».