Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδιο 275, Β Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τετάρτη 4/1/17 - Επεισόδιο 275: Ο Αντρέας ψάχνει για οφθαλμολογικές κλινικές. Η Δάφνη, στην προσπάθειά της να πνίξει την έλξη που νιώθει για τον Δημήτρη, του προτείνει να γυρίσει στην Ελλάδα. Η Σοφία περνάει μια χαλαρή μέρα στην αγκαλιά του Μάνου. Η Κρίστη απολαμβάνει την παρέα της Σύλβιας και αποφασίζει να κάνει τις τρέλες που στερήθηκε. Ο Άλκης φεύγει από το νοσοκομείο, ζητώντας στην Ηρώ να μην πει τίποτα στην Κρίστη. Η Έλενα λέει στον Πέτρο πως θέλει να φύγει για λίγες μέρες από το σπίτι. Η Μάρθα προσπαθεί να πείσει την Ελπίδα να κάνει τεστ εγκυμοσύνης, αλλά εκείνη αρνείται πεισματικά. Η Σοφία ταράζεται από έναν εφιάλτη που βλέπει και ξυπνάει με λυγμούς. Ο Μάνος προσπαθεί να την καθησυχάσει. Η Δάφνη ενημερώνει τον Αντρέα για το κουμπί που βρήκαν. Ο Αντρέας βγάζει την οργή του για εκείνους που του στέρησαν το φως του και ορκίζεται πως δε θα το βάλει κάτω. Η Σοφία δεν μπορεί να πιστέψει πως έχει εpωτευτεί στ’ αλήθεια τον Μάνο. Η Κρίστη κάνει τατουάζ. Η Ηρώ, θέλοντας να κάνει τον Άλκη να σταθεί στα πόδια του, του δίνει τη δύναμη να συνεχίσει να διεκδικεί τη ζωή που ονειρεύτηκε.

Ο Σερέτης αιφνιδιάζει τη Δάφνη όταν έρχεται στη Δίωξη και ανακοινώνει πως από εδώ και στο εξής εκείνη θα είναι η επικεφαλής του Σώματος. Ο Αντρέας δεν μπορεί να κρύψει την πίκρα του για τη δική του μοίρα. Ο Μάνος δίνει στη Σοφία τα κλειδιά του σπιτιού του. Ο Αντρέας ξεσπάει στη Δάφνη που δεν τον προειδοποίησε για τις προθέσεις του Σερέτη να τον αντικαταστήσει με εκείνη. Η Έλενα και η Εύα καταστρώνουν τα επόμενα βήματά τους για να παρακολουθούν τον Πέτρο. Η Σύλβια ακολουθεί την Κρίστη και σοκάρεται όταν συνειδητοποιεί πως ο Κίμωνας είναι το ίδιο πρόσωπο με τον πλαστικό χειρουργό, που είχε επισκεφτεί, ζητώντας του να την κάνει ίδια με το ίνδαλμά της. Ο Κίμωνας αντιδράει άσχημα με την Κρίστη που έκανε τατουάζ κι εκείνη προβληματίζεται με το υπερβολικό ξέσπασμά του. Στο μεταξύ, η Σοφία βρίσκεται σε μια έντονη συναισθηματική πάλη μετά τις πιέσεις που δέχεται από τη μητέρα της να σκοτώσει τον Μάνο.

Ο Μάνος προσπαθεί να προσεγγίσει την Έλσα, αλλά εκείνη δε θέλει να έχουν καμία επαφή. Η Μάρθα ακούει προβληματισμένη τον Πέτρο, που της λέει για την απόφαση της Έλενας να μείνει λίγο καιρό μόνη. Ο Αντρέας αρχίζει να αντιδράει νευρικά και ξεσπάει πάνω στον Οδυσσέα. Η Δάφνη προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες. Οι πρώτες ρωγμές στη σχέση τους αρχίζουν να γίνονται πιο ορατές από ποτέ. Η Σοφία λέει στη Θεανώ πως σε λίγες μέρες θα βγάλει τον Μάνο από τη μέση. Την ίδια ώρα, ο Μάνος βρίσκεται σε ένα μπαρ και πίνει. Η Κρίστη μαθαίνει από την Ηρώ για την απόπειρα του Άλκη. Η Μάρθα τηλεφωνεί στην Εύα για να την ψυχολογήσει σχετικά με την Έλενα, αλλά εκείνη προσποιείται πως έχει καιρό να μάθει νέα της. Η Κρίστη αντιλαμβάνεται πως η Ηρώ είναι εpωτευμένη με τον Άλκη. Ο Μάνος φεύγει μεθυσμένος από το μπαρ και στην προσπάθειά του να αποφύγει έναν ποδηλάτη, ρίχνει το αμάξι του πάνω σε ένα δέντρο...


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ