Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδιο 280, Β Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τετάρτη 11/1/17 - Επεισόδιο 280: Ο Χρήστος καλοπιάνει τον Μάνο σχετικά με τη Σοφία. Η Σύλβια συναντιέται με τη Φανή, μία πρώην κοπέλα του Κίμωνα, και μαθαίνει πληροφορίες γι’ αυτόν. Ο Σερέτης απειλείται από τους ανθρώπους του κυκλώματος, που έψαχναν το στικάκι. Η Σοφία γνωρίζει τον Δημήτρη στη μητέρα της. Η Μαρίνα ζητάει από τη Θάλεια να της αγοράσει ένα tablet. Ο Μάνος τηλεφωνεί στη Σοφία, αλλά εκείνη δεν το σηκώνει. Η Έλενα, με το όπλο στο χέρι, σημαδεύει κρυφά τη Μάρθα και τον Πέτρο, αλλά τελικά το μετανιώνει και φεύγει χωρίς να γίνει αντιληπτή. Η Μαρίνα νιώθει το μωρό που κλωτσάει και συγκινείται. Ο Αντρέας αντιμετωπίζει την Ελίζα επιφυλακτικά, ενώ εκείνη δείχνει γοητευμένη μαζί του. Η Σοφία ξεπροβοδίζει τον Δημήτρη με ένα πεταχτό φιλί. Ο Μάνος τούς βλέπει και κερώνει. Ο Αντρέας δεν δέχεται να τον αναλάβει η Ελίζα κι εκείνη του αφήνει την κάρτα της σε περίπτωση που αλλάξει γνώμη. Η Έλσα και ο Στέφανος βάζουν κανόνες για τη συγκατοίκησή τους, αλλά το πάθos που νιώθει ο ένας για τον άλλον είναι έκδηλο. Η Φανή λέει στη Σύλβια πως ο Κίμωνας δεν είναι αυτός που δείχνει.

Η Σύλβια σχεδιάζει τον τρόπο που θα κάνει την Κρίστη να τη συναντήσει. Την ώρα που εκείνη είναι με τον Κίμωνα, στο κινητό της έρχεται ένα μήνυμα που την αναστατώνει. Ο Άλκης κάνει δοκιμαστικό για την ομιλία, που πρόκειται να βγάλει. Ο Σερέτης ζητάει από τη Δάφνη να βρεθούν για να μιλήσουν για τον Δημήτρη. Η Εύα προσπαθεί να πείσει την Έλενα να ολοκληρώσει το σχέδιό της με τον Πέτρο και τη Μάρθα. Ο Μάνος οργίζεται με το μήνυμα της Σοφίας, που του γράφει πως της λείπει. Η Θεανώ από την άλλη εκφράζει στην κόρη της τον θαυμασμό της απέναντι στον Δημήτρη. Η Κρίστη πηγαίνει στο σπίτι της Φανής. Ο Άλκης συναντιέται με τους προέδρους των σωματείων των Κομμάτων. Η Φανή λέει στην Κρίστη πόσο καταπιεστικός ήταν ο Κίμωνας και της βάζει υποψίες για τον χαρακτήρα του.

Η Δάφνη σοκάρεται με τις αποκαλύψεις του Σερέτη πως ο Δημήτρης είναι στις Μυστικές Υπηρεσίες. Όταν όμως εκείνος την πιέζει να τον απομακρύνει από κοντά τους, αντιδράει λέγοντας πως τον έχει ανάγκη ο Αντρέας, ενώ ταυτόχρονα αποφασίζει να μην του πει την αλήθεια για τον φίλο του. Η Έλσα τηλεφωνεί στη Μαρίνα για να της ευχηθεί για τα γενέθλιά της, αλλά η Θάλεια εμποδίζει την επικοινωνία τους. Ο Δημήτρης απολογείται στη Δάφνη για το μυστικό του, αλλά τη διαβεβαιώνει πως έχει θάψει όλα τα στοιχεία που ενοχοποιούν τον Αντρέα σχετικά με το ρόλο του στη Red Swan. Η Μαρίνα πείθεται να μη μιλήσει με την Έλσα και της στέλνει μήνυμα πως θέλει να προχωρήσει μόνη στη ζωή της...


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ