Breaking News

Forbes: Η δεκάδα με τους ηθοποιούς που οι ταινίες τους σημείωσαν τα περισσότερα έσοδα το 2016

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στη δημοσιότητα ήρθε από το οικονομικό περιοδικό Forbes η λίστα με τους ηθοποιούς των οποίων οι ταινίες, στις οποίες πρωταγωνίστησαν και κυκλοφόρησαν το 2016, έκοψαν τα περισσότερα εισιτήρια στις κινηματογραφικές αίθουσες σε όλο τον κόσμο και ανέβηκαν ψηλά στο παγκόσμιο box office.

Η Scarlett Johansson είχε μια καλή χρονιά στο box office και κατέκτησε την πρώτη θέση στη συγκεκριμένη λίστα, "The Top-Grossing Actor of  2016" όπως την ονομάζει το Forbes. Οι ταινίες που πρωταγωνίστησε, μεταξύ των οποίων η κορυφαία «Captain America: Civil War - Εμφύλιος πόλεμος» αλλά και η λιγότερη εμπορική «Hail, Caesar! - Χαίρε, Καίσαρ!», σημείωσαν εισπράξεις πάνω από 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκαν οι συμπρωταγωνιστές της, στην ταινία «Captain America: Civil War», ο Chris Evans και ο Robert Downey Jr. των οποίων οι ταινίες απέφεραν έσοδα ύψους 1,15 δισ. δολαρίων.

Η πρώτη δεκάδα συμπληρώνεται με τους: 4. Margot Robbie - 5. Amy Adams - 6. Ben Affleck - 7. Henry Cavill - 8. Ryan Reynolds - 9. Felicity Jones - 10. Will Smith.

Να σημειωθεί ότι στον καταρτισμό της λίστας δεν υπολογίζονται τα έσοδα από τις ταινίες κινουμένων σχεδίων, όπου οι ηθοποιοί δανείζουν τις φωνές τους.

Επίσης, επειδή έχει κυκλοφορήσει σε κάποια ελληνικά σάιτ ότι η λίστα αφορά τον πιο ακριβοπληρωμένο ηθοποιό στον κόσμο, να τονίσουμε ότι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός για το 2016 παραμένει ο Dwayne Johnson και η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα ηθοποιός η Jennifer Lawrence.