Breaking News

Η Σοφία Παυλίδου στο «Όλα Ξεκόλλα» (13-12-2016) - Τι είπε για το χωρισμό της από το Φερεντίνο;

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μεταξύ των καλεσμένων που φιλοξενήθηκαν στο πλατό της εκπομπής «Όλα Ξεκόλλα» το βράδυ της Τρίτης 13 Δεκεμβρίου, ήταν και η Σοφία Παυλίδου.

Η γνωστή ηθοποιός - η οποία από το «Μάλιστα, σεφ!» του Mega, όπου υποδυόταν τη Χριστίνα, τη δυναμική γυναίκα του Φίλιππου, βρίσκεται από την περασμένη εβδομάδα στις «Προδοσίες» του ΣΚΑΪ, με σκοπό να καταστρέψει τον Τίμο Παυλίδη (Φ. Σοφιανός) - μεταξύ άλλων που είπε, μίλησε και για το χωρισμό της με τον παρουσιαστή Χρήστο Φερεντίνο, που τον θεωρεί ακόμη οικογένειά της, όπως τόνισε.

«Είμαι σε πάρα πολύ καλή φάση κι εγώ και ο Χρήστος. Παραμένουμε οικογένεια γιατί οικογένεια δεν είναι μόνο αυτή που ζει κάτω από την ίδια στέγη. Δεν παραμένουμε αγαπημένοι για τα παιδιά, είμαστε αγαπημένοι επί της ουσίας. Εγώ τουλάχιστον - να μιλήσω για τον εαυτό μου - τον αγαπάω πολύ αυτόν τον άνθρωπο, αισθάνομαι ότι είναι οικογένειά μου, απλά στην πορεία οι άνθρωποι αλλάζουν γιατί εξελίσσονται και δεν μπορείς να μην ακολουθήσεις αυτή την εξέλιξή σου» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο του Ant1.