Breaking News

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Πολυσυλλεκτικό Ρεβεγιόν (Επεισόδιο 24-12-16)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα ρεβεγιόν πολυσυλλεκτικό με υπέροχα τραγούδια, κέφι, συγκίνηση και με την Πάολα στο επίκεντρο - έτσι όπως δεν την είχαμε ξανακούσει και ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση - κράτησε συντροφιά τους τηλεθεατές την παραμονή των Χριστουγέννων.

Μια βραδιά καλλιτεχνικής ανατροπής με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που ξεκίνησε εντυπωσιακά, με 40 μουσικούς της μπάντας της Πολεμικής Αεροπορίας να συμπράττουν μαζί της στο «Θεός αν είναι».

Ξεχώρισε η συνύπαρξη της Πάολα με τον μοναδικό Γιώργο Κατσαρό που τη συνόδευσε με το σαξόφωνό του, με την Πίτσα Παπαδοπούλου σε ένα απίστευτο ντουέτο δύο κορυφαίων λαϊκών φωνών, αλλά και με τον Θανάση Βασιλόπουλο και τον μαγικό ήχο του κλαρίνου του. Επίσης ο Θανάσης Πολυκανδριώτης και δώδεκα μαθητές του, σολίστ του μπουζουκιού, ερμήνευσαν λαϊκές επιτυχίες και ο Χρήστος Δάντης με πιο ροκ διάθεση, μας χάρισε ξεχωριστές στιγμές.

Στις ιδιαίτερες στιγμές της βραδιάς, η έκπληξη από τους DUO FINA (τους  τενόρους Γιάννη και Τάκη Φίνα) που - εκτός των άλλων - τραγούδησαν την επιτυχία της, «Κράτα με» με το δικό τους... λυρικό τρόπο, αλλά και οι ερμηνείες της μέτζο σοπράνο, Ειρήνης Καράγιαννη.

Την παρέα συμπλήρωσαν οι: Κώστα Κόκλας, Κωνσταντίνος Ρήγος, Φανή Χαλκιά, Ζέτα Δούκα, Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Ευθύμης Ζησάκης, Μάνος Ιωάννου, Νίκος Αναδιώτης, Μαρία Κορινθίου, Ιβάν Σβιτάιλο, Τόνια Σωτηροπούλου, Πηνελόπη Πλάκα, Αγγελική Δαλιάνη, Παύλος Παπαδημητρίου, Κατερίνα Δημητρόγλου, Ορφέας Παπαδόπουλος, Νίκη Λάμη, Δανάη Μεϊδάνη, Τζένη Μελιτά και ο Άκης Δείξιμος που ξεσήκωσε με τα τραγούδια του.

Προβολή: Alpha (Στην υγειά μας ρε παιδιά - Επεισόδιο 24-12-16)

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή στο παραπάνω link του Alpha.  Tο βίντεο περιέχει όλα τα τραγούδια.